Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
WINDOWS или LINUX
getca:
Търси настройки на клавиатура/Layout. Добавяш BG, излиза ти един байряк в таск бара и може да си ги сменяш езиците с който клавиш си настроил. :)
Радико:
Вече съм от вина за да мога да пиша по лесно. Утре ще продължа да го разучавам, не съм сигурен дли му чух гласа, демек дали разпозна звуковата карта за безжичната мрежа единственото което трябваше да направя бе да въведа паролата за рутера. Предполагам щом разпозна вифито ще разпознае и звука. после ще пристъпя и към кликването втрху бутона за качване на харддиска. А програмката за разглеждане на изображения определено работи по добре от тази на виндоса.
Ksurnev:
getca
Чудя се какво ще те заболи, ако ти се скапе Еxtended в който има няколко логоки, ама нейсе. Ние мазохистите се занимаваме с това още от Правешко време и сме свикнали.... (debug c800:005)!!!
getca:
Ksurnev, прощавай ако съм те засегнал. Просто споделих опит, ама карай. Ти си знаеш какво те боли, какво не. Нямам грам желание за преракания или пък да наливам акъл на някой. Тук в Мазето всички тънкообидни да му се не види. То и затуй нещата са до кривата круша, че и по-назад. Нищо де, скорошната сбирка може да сплоти колектива, дет се вика.
Поздрави на Смолян и внимавай с хардовете!.. ;D
Ksurnev:
Не съм от тия, бе Геца, напразно се тревожиш.
На ден ми минава поне един хард през ръцете и съм виждал какви ли не чудесии.
Относно браузера – няма никакво развитие от released on Sep 9, 2013.
Ако е рекъл господ, ще се видим.
Поздрави от Смолян.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия