Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.

WINDOWS или LINUX

<< < (15/35) > >>

Михаил Кузмов:
Още преди време бях свалил cinnamon и така до вчера! Без никаква ясна причина. Както вече съм разбрал дистрибуции бол, шаш пълен!
Нали в крайна сметка, мога да пробвам и променям на воля? Важното е че започнах!
Благодаря на форумното Linux общество!!

VeleV:
Cinnamon е графична среда, собствена разработка на линукс Mint. Смятам че ще ти хареса. Красива е и предлага доста настройки. Дават че е малко тежка, но може да се спори по въпроса. Така че действай смело.  :)

Ksurnev:
Браво, бате Мишо.
Аз съм си взел едно USB3 Adata 32G. На него пробвам всичко.

Май ще отваряме нова темааааа.... ЛИНУКС или LINUX.
СЕ от Смолян - Коцето

Михаил Кузмов:
Отново поздрави на LINUX общество! Този път през интерфейса на cinnamon. Предстои ми мн. разглеждане, проби, синхронизиране и т.н. Това последното най вероятно, когато инсталирам. Не искам да греша! Факт е че от раз ми допадна, за това ще карам до край!
Ами Коце май да, ако имаш в предвид коя дистрибуция??  До сега май че няма двама с еднакви!
Колкото до въпроса от заглавието на тази тема, поне за сега си мисля че и двете OS си имат достойнства.
До скоро!

Радико:
Споко Кузмов сега си мислиш, но не след дълго ще си спомняш, за уиндоуса де. гарантирам ти
Както и ще се чудиш:
 Абе кво беше това антивирусна програма  ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия