Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.

WINDOWS или LINUX

<< < (20/35) > >>

Ksurnev:
Бате Мишо, ще пробван нещо и ще пиша, защото диска ти вече е разделен на 4 части.
При това положение не може да се направи нов Swap Primary дял.

СЕ от Смолян - Коцето.

Михаил Кузмов:
getca, ето картинката от наблюдението на системата. Няма нищо стртирано, направих я преди да пиша. Което ще рече че от тук нататък ще зареждам нещо в пметта. Спомням си при WIN7 че съм стигал до 70-80% заетост. Според мен и тогава не съм позвал SWAP.  Т.е. сега имам малко под 3 gb не използвана памет.
Нае знам защо вижда 4 процесора след като е един с две ядра. 2.2+3.2 ghz.
P.S. грешна картинка

Михаил Кузмов:
Вярната!

getca:
Хм, не е малко, близо 0,9GB зает RAM имаш. Доста е за прясно заредена система, но това е цената на шарениите, мда. При мен заема само 180MB след студен старт/рестарт. Но пък имаш повечко RAM, тъй че проблеми няма. А двата допълнителни професора са фалшиви :). Интересно е да се види колко памет ще лапне при стартиран браузър с повечко табове, пуснато видео някакво, подобно на ситуацията в моята картинка. Давай, тествай, показвай резултати, да видим как се държи това чудо. Трябва време да си покаже магариите ;D.
Дискусията може да я прехвърлим в темата за Linux при желание.

Михаил Кузмов:
Интересно, в #93 и #97 показах как Linux вижда HDD. Сега вижте как Win10 и EaseUS виждат HDD. Още преди да инсталирам Linux разделих диска и Win така го виждаше. След инсталацията на Linux пак така вижда. Т.е. дялът ext4 :L сякаш не съществува за Widows.
За капак "AVG PC Tune up" ми разправя че :L е повреден и иска да го поправя. Ако разреша, най вероятно ще скапе дяла и OS Linux на него.
Ами това е предупреждение, ако имате две OS внимавайте с някои програми, и то под Win които са. Очевидно недружелюбни!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия