Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Всички недоразумения относно магнитите - ТУК!
mind:
--- Цитат на: PyroVeso в Ноември 29, 2018, 07:43:12 am ---Накратко - в тези науки няма "орязани" неща. Орязал ги е Оня Отгоре, точно с цел да нямаш наготово всичко, което си поискаш
--- Край на цитат ---
До това прозрение, рано или късно, трябва да стигне всеки съвременен, етерен изобретател.
Не че, не го пише в една омразна, за повечето хора тук, книга:
Битие 3:17 "...то проклета да бъде земята поради тебе; със скръб ще се прехранваш от нея през всичките дни на живота си."
Битие 3:19 " С пот на лицето си ще ядеш хляб, докато се върнеш в земята, защото от нея си взет; понеже си пръст и в пръстта ще се върнеш."
Нима не е така?
Къде се дяна етера, дето бил навсякъде около нас, да стопи тоя гаден сняг... дали не се скри зад хоризонта? Или той обича повече Африканците?
Въртях и един феромагнетик около нано-магнитите на снега и ефект има, обаче аз пак не съм доволен, щото пак трябва нещо да правя, да работя, да се потя... А така ми се искаше да я няма тази ентропия, че като си стопля стаята, да си е топла до пролетта.
И докато си мечтая, продължавам да бухам (както и вие), щото безплатен обяд няма. Ако някой е ял такъв, то друг е бухал за два обяда..
Радико:
Енталпи много ми прилича по начина на завоалирани изказвания на Д-р Господин Михов. И той така, хем да покаже че е измислил нещо хем страх страх някой да не юу го открадне.
Разликата е само, че Михов наистина предложи нещо работещо и ново поне за този форум. Това което енталпи предлага "с половин уста" също е работещо, но въобще не е новост тука. Явно не е намерил темата
http://mazeto.net/index.php/topic,6745.0.html
Прочети я енталпи ще ти спести доста душевни терзания относно евентуални щения за авторски облаги.ъ
Радико:
Мммдааа. Очевидно:
--- Цитат ---Чукша не читател, чукша писател.
--- Край на цитат ---
Аtos:
Егати и кефа...карам си колелото - хладилникът ми го движи, докато ми изстудява бирата ;D
Само не знам дали няма да ми трябва и ремарке с батерии?
Радико:
--- Цитат на: Entalpii в Ноември 29, 2018, 04:19:38 pm ---Не претендирам за авторско право. Казвам, че магнитните хладилници, които трябваше вече да са в продажба, ако не са в режим спирачка ще са мечтаните тук магнитни двигатели.
--- Край на цитат ---
Знаеш ли в този форум има и хора които вместо да мечтаят работят по въпроса, но като гледам май нямаш какво да ни лажеш, причината е, че чукша...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия