Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Всички недоразумения относно магнитите - ТУК!

<< < (14/18) > >>

PyroVeso:

--- Цитат на: juliang в Ноември 30, 2018, 07:54:33 am ---И интернет ползва свободна енергия - в момента в който отворите страницата на фейсбук или на форума едни други резонансни контури, заземенни през краката ви почват да обменят енергия със сървърите... Всички доставчици на интернет по света са секта която добива СЕ, но го държат в тайна от нас за да ни карат да си плащаме не само тока, ами и интернета.
За да попречите на пъклените им планове когато браузвате в интернет си вдигайте краката от пода или  носете обувки с дебели гумени подметки.

--- Край на цитат ---
:))))))))))) +100!

Радико:
И са кво излезе. СЕ вече е намерена. Откраднали са я под носа ни, че даже я ползват и да ни унищожават леко полека. Ми за кво ни е значи тоя форум да търсим нещо дет вече е откраднато. Да го затваряме и кой от каде е.
 Боже божее колко мъка има по тоя свят, помисли си моканина.
Еее ама много се разстроих ще взема да изпия един ксанакс да ми мине. Съветвам и някои от по горе пищещите да последват примера ми.

технократ:

--- Цитат на: Entalpii в Ноември 30, 2018, 02:23:17 am ---

ЕНТАЛПИЯТА при ЯМР обаче не ги разрушава. Криогенният магнетизъм е мощно средство за работа дори с енталпията на ядрата.

--- Край на цитат ---

Каква е тази енталпия при ЯМР? и по какъв начин криогеният магнетизъм работи с енталпията на ядрата?

juliang:

--- Цитат на: Entalpii в Ноември 30, 2018, 10:43:40 am ---Понеже някои ги избива на комизъм, та и на нихилизъм:

https://coincentral.com/all-you-need-to-know-about-blockchain-based-p2p-energy-trading/ .

Сатоши Накамото:

--- Край на цитат ---
А това избива на шизофренизъм... Точно като разни душевно болни по улицата, които си шепнат нещо, и от време на време викат високо някоя и друга дума, която са я чули някъде...

Какво общо имат криптовалутите с блокчейн технологията? Правиш ли изобщо разлика? И какво общо имат криптовалутите с това, че някой е решил да ползва блокчейн технология за търговия с енергия (не свободна, а добита)? И какво общо има Сатоши Накамото с това? И какво общо има някаква статия за втечнен въздух с всичко по-горе?

П.С. Не знам защо се сетих за тая кака: https://www.vbox7.com/play:fdf35d3642

PyroVeso:
Entalpii, а въздухът, който се използва за "гориво" на този автомобил сам ли се втечнява?

И ако не се втечнява сам - машината, която го втечнява, без енергия ли работи?

И дори да работи без енергия, топлината, която се отделя при втечняването на въздуха оползотворява ли се по някакъв начин? Защото ако не се оползотворява - имам лоши новини... тя се губи безвъзвратно, разсейвайки се в околното пространство (и загрявайки го).

То щеше да е много хубаво ако въздухът се втечняваше сам, или ако водата се разлагаше сама на водород и кислород, а ние да си вземем водорода, да го изгорим и така да кярим...
Също ако можеше от въглероден диоксид и вода по някакъв чудодеен начин, и без разход на енергия, да си произведем бензин и кислород...
Или да хванем лятото жегата, да я набутаме в един резервоар, и тя самоволно, без бой, да се превърне в електричество...

P.S. А това за криптовалутите въобще няма да го коментирам - съмнявам се изобщо да си имаш и хал-хабер за какво иде реч...
В заключение - много ми приличаш на "мазичката на Питър"...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия