Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Всички недоразумения относно магнитите - ТУК!

<< < (17/18) > >>

технократ:

--- Цитат на: Entalpii в Декември 01, 2018, 11:01:55 am ---
Учебник по физика за 8ми клас.

--- Край на цитат ---

Нали твърдиш че учебникарската физика била конспиративна.

Аtos:

Смятам, че подобен въпрос:

--- Цитат на: технократ в Декември 01, 2018, 01:37:10 pm ---Нали твърдиш че учебникарската физика била конспиративна.

--- Край на цитат ---

е неоснователен, особено след постнатото твърдение:

--- Цитат на: Entalpii в Декември 01, 2018, 10:03:33 am ---Това бе премахнато от учебниците по физика(8ми клас)! Това е и генератор на СЕ(в двигателен режим) - показах.

--- Край на цитат ---

Хайде, съсредоточете се малко повече в смисъла на писаното преди вас, за да има някаква дискусия, а не празно наддумване!

технократ:

--- Цитат на: atos в Декември 01, 2018, 03:20:11 pm ---Смятам, че подобен въпрос:
е неоснователен, особено след постнатото твърдение:

Хайде, съсредоточете се малко повече в смисъла на писаното преди вас, за да има някаква дискусия, а не празно наддумване!

--- Край на цитат ---

Първо твърди че било премахнато всякакво допускане за СЕ, от учебниците за 8 клас, после показва същият учебник за осми клас, където твърди че има някаква връзка със СЕ.

Аtos:

--- Цитат на: технократ в Декември 01, 2018, 03:43:47 pm ---Първо твърди че било премахнато всякакво допускане за СЕ, от учебниците за 8 клас, после показва същият учебник за осми клас, където твърди че има някаква връзка със СЕ.

--- Край на цитат ---
Да, показано е "преди" и "след" цензурата, както се разбира.

технократ:

--- Цитат на: Entalpii в Декември 01, 2018, 04:39:14 pm ---
Прочетете пак, както Ви се каза!

Аз изъквам фактите. Фундаментално познание е премахнато. Вярно, евтино бомбаджийство предлага, но то се знае в Подземния свят.

--- Край на цитат ---

Показваш някакви учебници по физика за 8 клас, в които се намеквало за СЕ, така ли ? и същевременно твърдиш че учебниците потулвали истината за СЕ. Много объркващо уили  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия