Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Махалото на pipilica

<< < (3/6) > >>

getca:
atos, май не схвана иронията?!.. Както и да е, за мен това вашето е само празнодумие без никакви аргументи, факт. Ако се включи някой с коментари и анализи на конструкцията по същество може и да стане комуникация, но така - не. Той и автора на темата го е казал в първия пост, ама кой да чете.

Аtos:
Напротив, схванах я, но е толкова наивна ирония, че ме е срам да я отбележа като такава!
Прилича ми на детския възглас "Самолет номер пет, давай газ за Бургаз"...
Колко "ирония" ще вкараш, твоя си работа, това няма да помогне на тази установка да е по-ефективна от един акумулатор на механична енергия!
ФАКТИТЕ точно трябва да са в подкрепа, а не в контра, покажи ги тези факти и ще се съглася, че нищо не разбирам от механика...
Та...да ти кажа, че празнодумието не е от мен, разбираш ли...

Сега може и да питаш - Ама ти правил ли си го тоя опит - а аз да ти кажа - Не, не съм скачал от покрива, за да знам, че няма да полетя... - и така!
Покажи ми как може да се полети и ще се "самосмачкам в краката ти" ...

Ksurnev:
Както и да го "дъфчите", това е вариация на опитите на Макс, питайте него.
Може да попитате и бразилците, дето правеха огромната машина...Ако ги намерите.

Dedo pop:
  Ще ми вземете ролята на задно колело на форума.
  Лично аз не разглеждам никакви идеи свързани с махала,маховици и комбинацийте им.Това по начало е губещ начин на усвояване на енергията.Не мога да повярвам че в 21 век има индивиди които се връзват на подобни идеи.Винаги когато се проектира някакво механично устройство се прави Циклограма. Там се описва в табличен вид кое звено къде и кога е, как и кое го кара да е там и т.н. Само че иска знания и малко да се замислиш преди да се излагаш с недоносче във форума.Въпреки че май тук колкото повече недоносчета си ....... по уважаван член си. Нека всички които предлагат теми преди да ги публикуват да ги поогледат, до обмислят,да потърсят подводните камъни/защото ще има такива/ и тогава да ги качват тук. Най малкото ще си спестят подобни коментари.

макс1962:
Понеже Ksurnev ме спомена, та да ви кажа....
Първи ( и единствен ) закон на Макс - "Нищо не може да падне преди да бъде вдигнато".

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия