Обръщам се към
Котилото:
Котило,
защо се правите, че не забелязвате жестоко налаганата демократична цензура повсеместно по телевизи, медии, Интернет, социални мрежи, ю-туп?
Защо ривети постоянно какви диктатори били комунистите в миналото, а днес се правите, че не ги забелязвате тия цензорни работи, не само, ами дори ги допускате и не само, ами и ги одобрявате?
Ако може ей такива, като
EDM electronics да ги накараме да млъкнат, няма да е зле, да се забрани тяхното мнение, да се чува само евроатлантическото?
Ако и това не разбирате, да ви направя една аналогия: Имайки администраторски права, ако се придържам към принципите на американската евроатлантическа колониална демокрация, всеки който ми противоречи и аз не съм съгласен с неговото мнение, сам да преценя авторитарно, когато ми е угодно - хляба у мен и ножа, да му "спра тока", да го натрия, да го огранича, да го изтрия от спомените на историята, а?
Оказва се, че аз съм бил много по-демократичен от вашата лъжовна демокрация, а?
Радико ме е заплашвал със смърт не веднъж, бесило, разпъване на стълб и т.н., а аз комунистическия демократ
му давам и следващи възможности да го прави. Той вчера ме нарече и терорист. Бил съм бил и КаГеБист и солист, и тролингист /последното е абсолютно вярно
/.