juliang, мислиш ли, че ти или който и да било друг, дето си прави заключения от пресата, която включва пропаганда в дтете противоположни посоки, знае повече от един професор, който цял живот се е занимавал с геополитика и социология, като почнеш от фундаменталната теория, до съвремените факти?
Валентин Вацев е преподавател в университет, който владее перфектен английски и чете всеки ден американската преса. Ако не се лъжа преподавал е и в САЩ и постоянно контактува с американски колеги. Той казва за себе си, аз не идейно, но неволю и професионално съм един американофил и най-малкото желая нещо лошо на САЩ.
Та аз специално нямам самочувствието да съм по-осведомен от такива хора и им се доверявам. Същото се отнася и за Боян Чуков. За Кедми, той е руски евреин - израелски гражданин, бивш шев на разузнаването на Израел. Нямам самочувствието да знам повече от него за политика, история, военно дело и т.н. Тези хора не са обикновени лаладжии, всичко което казват е на база фактите - те са инциклопедии.
Бъди малко по-скромен.
Ако не престанеш да четеш сайтчета с вещери, екстрасенси, нумеролози, гадатели, врачки и врачове, да им четеш глупостите, кога Путин щял да умира от рак, от Паркинсон, как седял на дълги маси и умирал от страх от заразяване, как се криел в бункера, да го убият, нищо добро не те чака - губиш не само авторитет, но и психично здраве.
Не може да противопоставяш вещери и врачове срещу професори.
Грешиш, а грешките се плащат с депресия, да не говорим после осмиването и подигравките на едни колеги тука, дето само туй и чакат.