Аз електролиза не съм правил и няма и да направя. И бойлер не съм си правил, защото го има готов и той ми прави топла вода.
Но за AI също ще се изкажа.
Поне тия версии безплатните за простолюдието не вършат никаква работа.
Колкото и пъти да съм го питал тоя "разум" и то за неща за които знам отговора - елементарни, толкова пъти ме е излъгал, но не си признава, че не знае.
Започвам с допълнителни заобиколни въпроси и той се оплита. После му викам, а не грешиш ли, не е ли така, и той вика правилно, греша, благодаря ви за забележката, ще се постарая друг път да не греша.
После като даде по случайност верен отговор пак го питам, да не би случайно да грешиш и той под страх, да не го обвиня отново, вика вярно - греша, не е така, а е така и ми сочи абсурден отговор. После пак го поправям и той пак се връща към първоначалния си отговор с хиляди извинения.
Нямам му никакво доверие на тоя AI. Главно го ползвам за търсачка.
Та
Кузмов,
недей укорява колегите за дето не си губят времето напразно, да вземат сега да гонят михаля - да похарчат пари и най-вече време и накрая AI-то да им каже - извинявай. Че то няма и къде да го пернеш тоя за наказание, не е материален и на псувни не отговаря, не се обижда.