SOS! SOS! Help! На острова съм! На острова съм! Изнемогвам!
Ето ви симптоми на сериозна
психомалатия.

Този индивид, не знам дали от възрастта или от заседналия пречупен кръст в тънките му черва от генетична обремененост, има нарушена ценностна микрофлора, а оттам засегната душевна и той перманентно ни известява къде се намира: на Мавриций, на Лемнос, на Бунгалото, бил реститут в Пловдив, бил заможен и т.н.,
с идеята да му се завижда!Защо при него се е получило така, нека ви обясня:
Познавам го от преди около 10-15 г. - тогава караше едно Форд Ескортче /
да го съжалиш/ с огромни ръждиви дупки на вратите. Носеше цървули

. Беше скромен човек, по нищо не личеше сегашното му състояние. Вероятно по някакъв повод и начин е придобил некаторые материалные блага и както се казва в една българска поговорка: "
Пази Боже сляпо да прогледа", той вече вижда себе си олигарх и демонстрира подобно държане.

Това познато ли ви е и при друг подобен?
Оня оловния софиенец

, който ката ден прекарва в плашарниците и мишарниците по цеховете в миризми и цигания, преди да ни разкрие профи ежедневието си, се изхвърляше кът чекия на пясък

, какъв градски начин на живот живеел в София и как се подписвали договори със смокинги - представяйки себе си ментално на договарящия се

. Още тогава с тези свои вярвания развесели обстановката и тук не малко колеги си намигахме

и се пукахме от кеф

, колко "напреднали"

има от демокрацията.
То е трагично, но пък е и забавно.

На мен ми е кеф, да изучавам такива екземпляри, те не се срещат всеки ден в ежедневието.