Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти
Експерименти с трифазни мотори
EDM electronics:
--- Цитат на: valex в Октомври 25, 2017, 08:55:43 am ---Един приятел ми обеща контролер с STM32 за проби. Иначе от китайците трябва да се чака доста.
--- Край на цитат ---
Ако си навит да работиш за каузата, ще ти подаря един контролер и програматор, ще ти пратя и двигател на поставка с авансова плочка и ще ти заплатя за труда. Ако си навит, дай си адреса на лични съобщения. Аз в момента съм на друга вълна /правя друго нещо/ и с тая работа мога да се захвана чак декември месец. Ако искаш пък изчакай, ще направя контролера работещ с цялата опитна постановка с двигателя и ще ти я пратя само да се опиташ да направиш софтуера за динамичното предварение. Ще е нужно да се направи и токова защита, което не е кой знае какво, но е нужно за оцеляването на контролера.
Хубавото на този контролер STM32 е, че е доста по-мощен от старото Ардуино, много е малък и позволява целия да се изработи заедно с транзисторния мост в SMD-вариант, за поставяне върху корпуса на двигателя. Така загубите се свеждат до минимум и охлаждането е по-лесно.
mind:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 24, 2017, 06:48:01 pm ---mind, разбра ли сега?
--- Край на цитат ---
Да, най-накрая ми се изясни картинката. Аналогията с ДВГ доста обърква, защото там процесите силно се влияят от оборотите. В най-простия случай се слага центробежен регулатор, без който не можеш да развъртиш двигателят, дори на празен ход. А при теб проблем се явява не оборотите, а прогресивно нарастващия товар заедно с оборотите. То и затова тия Speed контролери или т.н. скаларно управление е куца работа. Има си разработен FOC контрол и едновременно със SVPWM модулация резултатите са блестящи, но проблема е, че е твърде сложно и бая сметки трябват за правилния алгоритъм на конкретен мотор.
Сега разбирам защо са ти тия предварения и кой знае, може и да направиш най-добрият speed контролер. Стискам палци :)
https://www.youtube.com/watch?v=1SH-Nsqc4YM
EDM electronics:
mind, ще прозвучи нескромно, но и сега моя мотор /той е извънбордови и специално за каяк/ е най-доброто дето може да се намери по......планетата Земя ;D /ех как го казах само...../ - де шегичка, де истина..... ;D.
Ако това с контролера стане, а то няма как да не стане, тогава разхода на енергия при високите обороти ще се сниши почти двойно, според измерванията ми, а това за пробега с един заряд на батерията говори много.
В момента съм постигнал трудния за вярване резултат, но реален факт, от пробег 120 км със скорост 4 км/ч, а при скорост 12 км/ч е 20 км пробега с акумулатор от Литий-Йон с капацитет 1,2 кВт/ч и тегло 6 кг. Тези параметри са нещо, като световен рекорд, сравнено с всички западни фирми, дето произвеждат такива двигатели в САЩ и Германия. Но икономията не идва само от двигателя, а и от други важни елементи на цялата система, дето сега не ми се коментират, защото касаят хидродинамиката, не е свързано с електрониката.
valex:
EDM electronics
Процесорна мощност не е толкова необходима. Но си мисля, че трябва да се мери консумираната мощност на двигателя (т.е. напрежение и ток) както и да има някакъв критерии за определяне на механичната мощност (примерно скорост на движение..). Така може да се търсят оптимизации.
Може и дисплейче да се сложи (минимум при началните тестове ще опрости настройките). Бутони за настройка на режими на работа (или оптимизационни критерии).
От това зависи какво ще има в хардуера. Трябва да се помисли добре преди началото на запояването.
Най-добре ти да си направиш хардуера в зависимост от мястото, конструкцията и другите особеннности.
Като се подготвиш съм навит да пробвам да напиша малко софтуер.
EDM electronics:
ОК, разбрахме се valex. Изчакай да направя всичко и ще ти пратя нещата, ти си човека по програмирането! ;) - а то в случая е най-важното.
Има обаче и по-лесен вариант:
Вместо да се ползват датчици, които да следят обороти, консумация и т.н., по-простото решение е, ако предварението се регулира линейно с управляващото напрежение от потенциометъра за ШИМ. Това ще стане много лесно софтуерно ми се струва? Все едно, че регулираме авансовата плочка в зависимост от оборотите, но по електронен път. Остава само за универсалност на контролера, да се направи така, че да се регулира долния и горния праг, т.е. толеранса на регулировката на предварението, да и като се постави дисплей за това в някакви единици.
Иначе оптималната регулировка се разбира много лесно, като се търси най-ниската консумация и най-ритмичния-тих-мазен режим на двигателя, то се усеща достатъчно осезаемо. Когато центровката бяга, двигателя някак прекъсва и реве, също като ДВГ. При точната настройка, като че ли двигателя изпада в резонанс - утихва, пада много консумацията!
Дано се разбра: Примерно от потенциометъра за оборотите се регулират не само те, а паралелно и предварението в някакви предварително зададени граници, които сме установили опитно и се нагласяват с два бутона в контролера. Така контролера ще стане универсален.
Ако се придържаме към автоматичния вариант: да, трябва основно да се следят оборотите, а това става лесно, защото всеки един от датчиците на Хол дава информация за оборотите, тя се взема от произволен. За следенето на тока дали ще има връзка с предварението още не съм мислил обстойно, по-скоро мисля, че няма да е нужно. От направените опити установих, че дори настроен мотора на високи обороти на празен ход, консумацията пада двойно и на празния ход, и при пълно натоварване. Но може и да има някакво значение, да се следи и тока. Това трябва да се обмисли и експериментира.
Ще помоля създателя на темата или някой от администраторите да вмъкне в заглавието BLDC!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия