Справочници, схемотехника, теория > Компютри, мрежи, freeware софтуер, операционни системи и др.
Помощ за WEB сървър.
ppipilica:
Да това съм го гледал, но си мисля че по-трудно се настройва, отделно може ли на него да се сложат 8 датчика за температура, отделно че вече съм купил датчиците и не съм сигурен че ще могат да станат на Пико-то.
Пусни ми една оферта на ЛС ще помисля по въпроса.
Радико:
Значи там ясно е написано по отношение на входовете и изходите:
--- Цитат ---2x8 цифрови вход/изхода
1x8 комбинирани аналогови или цифрови входове с 10bit АЦП (напрежение 0-3.3V) ;
--- Край на цитат ---
2х8= 16 цифрови пина за вски ти избираш дали да е вход или изход. освен това 1х8 значи 8 аналогови входа със 10 битова дискредитация което ще рече, разликата от 0,3 до 3,00 волта я разеля на 1024 стойности. Освен това не се настройва по трудно ами изобщо не се настройва. сървъра си е настроен. необходимо е само да влезнеш в него от посоченоия в педеефа адрес написвайки в браузъра адреса на сървъра, посочен пак там. Цялата настройка се свежда да му поставиш адрес който ти искаш примерно 162.168.0.69 или някакъв външен адрес какъвто едва ли ще ползваш.
Оферта няма
В този форум сме да си помагме кой с каквото може и кой какво желание има за помощ.
Ако си от София се уговряме да се видиме, ако си от друг град ти го пращам с някой куриер "най лесно ми е с Еконт" и плащаш 2-3 лв. доставката. А да и да обещеш, че ако след време не ти е нужно вече а друг от форума има нужда от него ще му го изпратиш.
Това е.
ppipilica:
Офертата е добра но нека изчакаме до сряда, че имам ужасно много работа и няма да смогна да се занимавам с други неща.
Благодаря за предложението.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия