Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
СПИН Лечение AIDS Cure
hyparh:
Paparosko, Златин Георгиев наскоро се регистрира във форума под никнейм "zlatingg" и вече има няколко поста в темата, която ти предостави edin по-горе.
paparosko:
Да, разбрах за Златин Георгиев от линка на edin, за което му благодаря.
Само не разбрах как с въпроса си към locco спечелих приз за най-неадекватен пост?
И как мога да си взема приза!? ;D ;D ;D
Аtos:
--- Цитат на: paparosko в Декември 26, 2017, 09:42:22 pm ---Да, разбрах за Златин Георгиев от линка на edin, за което му благодаря.
Само не разбрах как с въпроса си към locco спечелих приз за най-неадекватен пост?
И как мога да си взема приза!? ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Ами много просто...ден-два, откакто Злати се регистрира и обмени с нас няколко поста, изведнъж влизаш ти и питаш "Имаш ли информация Златин Георгиев жив и здрав ли е?", с което направо изби рибата ;D
П.П. Призът е "усмивка пред строя" ;)
paparosko:
atos
Просто е за теб, защото постоянно следиш форума.
Аз влизам и виждам нова тема с ПЪРВИ и единствен пост с линк към видео, което ме впечатли неимоверно, започнах да търся в Google други материали и се натъкнах на това, че следите на Златин, след 2015 г. се губят - не намерих повече информация за някакво по-нататъшно развитие по въпроса с официалното приемане на неговия метод.
Това е.
atos като виждаш, че новата тема дублира тази, в която е писал zlatingg (предполагам Златин Георгиев), защо не я преместиш или изтриеш?!
Добре е да се знае, че нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед.
Бъди здрав! ;)
Vector:
Г-н Георгиев,в интервюто ви по тв 7 казвате-"дайте ми камера и ще ви заснема НЛО"
Ако ви пратя камера ще запишете ли НЛО ?
Въпроса ми е сериозен!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия