Bat_Vanko, докато се стигне до приемане на еврото в България, еврогейската кочина ще се е разпаднала. А на Бойко хич не му е лесно с тази пуста джендърска конвенция, ако не я приеме НС, в Брюксел третополовите му началници ще му дърпат ушите и ще го изолират, ако пък по някакъв начин се приеме, народа ще излезе по улиците и ще помете продажниците от ГЕРБ ЕДИН ПЪТ, ЗАВИНАГИ.
Ако бях политик веднага щях да инициирам референдум ЗА или ПРОТИВ членството на България в ЕС и Нато, защото ние сме абсолютно незаконен член и на двете организации, и по нашето законодателство и по Лисабонския договор за присъединяване, ФАКТ. Ако народа се произнесе с „против“ членството, веднага всички договори и конвенции, които сме подписали с ЕС и Нато стават невалидни автоматично, не, че сега, са валидни, ако пък се произнесе с „да“, в което дълбоко се съмнявам, чак тогава може да ни натискат психопатите от третия до 35-тия пол от Брюксел да приемаме джендърската конвенция, наречена Истанбулска, но това не значи че ще я приемем.
Моята прогноза за Бойко е, че до края на годината народа ще го помете, а може и преди да е изтекло прословутото европредседателство, но за това е нужна политическа воля не само от БСП, а и от други партии. Това не означава, че ми се иска да управлява БСП или ДПС, те са същите като ГЕРБ. Доган е прав, че Бойко няма алтернатива в момента, за управлението на страната от представените партии в НС, но не отчита момента, че може да се стигне до революция и да бъдат пометени всички народни изедници от времето на прехода и да се сменят с нови лица, родолюбци, честни и достойни хора, които да поведат страната, към по-добро бъдеще извън лапите на евроатлантическите джендъри от 3-ти до 36-ти пол. Според мен България трябва да бъде необвързана държава и да си защитава интересите, и заради географското си положение, и заради други фактори.