Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Изворна вода на Шаубергер
rumen21:
hyparh
благодаря ти , сподели своя опит , ако си ползвал вода от такива тръби. Знаеш ли как може да се установят качествата на водата , но не по радиестезичен път , в крайна не от всеки става радиестезист.
az_skeleta:
Само за къпане. Аз си имам мои вътрешни усещания, които няма да споделям, понеже ще почнат едни дебати .... Но след баня се чувствам пълен с енергия, нещо което го нямаше преди да сложа тръбата. Приятел на който дадох за проба такава тръба, сподели че и той се чувства така. И трябваше да му подаря тръбата(не ще да ми я върне). Друг приятел, радиестезист, я "премери" и каза че за къпане е добре, но за пиене ефекта щял да е по слаб. Друго няма. Единствения вариант е ти да си вземеш и да прецениш дали ти върши работа по наблюдение на твоите усещания. Не е необходимо да ми вярваш на мене или на някой друг, защото за мене може да е добре, но на теб да не ти влияе добре. Проблемът с устройства от този тип е, че за всеки човек, нещата са различни.
Едно време Асен казваше че на един маркуч в двата края ако му сложиш по една засукана медна ламаринка, да завихря водата, и пак имало ефект. Не съм го пробвал това, но съм сигурен че е така, защото това е в основата на теорията на Шаубергер.
az_skeleta:
http://mazeto.net/index.php?topic=6731.0
В отговор номер 12 е описал как се прави.
rumen21:
az_skeleta ,
благодаря , разбира се , че ти вярвам , едва ли някои би взел умишлено да публикува невярна информация
az_skeleta:
Това което исках да ти кажа е че не трябва да вярваш на никой друг, освен на вътрешните си усещания.
Ще ти дам следния пример, за да разбереш какво искам да кажа, макар че колегата ЕДИН ще се възпротиви на казаното:
Купих си "пакуа" от фондация Луи Тюран. Да ама се оказа че го меря за мене и отговора на махалото е не. Пробвам на жената, децата, приятели и за всички е да. Да ама за мене е не, и сега си стои в кутията, защото никой друг освен мене не може да го оцени.
Така че ,правиш, купуваш, няма значение. Наблюдаваш се или си намираш някой да ти го премери, но лично за тебе!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия