Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Изворна вода на Шаубергер

<< < (25/38) > >>

juliang:

--- Цитат на: atos в Януари 30, 2018, 03:09:50 pm ---Това, разбира се е в определени граници, тук Юлиан отново изпада нарочно в крайности, но не от любов към истината, а заради нуждата от извратено удовлетворение, целящо нечие "разобличение", което (строго според мен) граничи с психопатология (мое мнение, нищо целящо обидна класификация)!
Нормално е обикновените (природни) процеси да не се справят с много от съвременните изкуствено създадени замърсители на материи (че и на съзнание тук-там). То е все едно да си авиоинженер, проектирал десетки самолети и да те обвинят, че не можеш да...левитираш?
Юлиане, ти очакваш (като потвърждение, което би те убедило в нещо) някакво ЧУДО, едва ли не?  Хората ти казват - тепавицата е факт, просъществувала е стотици години (Локо просто не е запознат в детайли), смяташ ли, че дрехите са се прали чрез магия или самовнушение?
Ти самият ходил ли си на тепавица, да си изпереш един...китеник примерно?
Нормално е да приемеш фактите, вместо да търсиш под вола теле!

--- Край на цитат ---
Почти винаги преекспонирам нещата, за да се разбере несъстоятелността на твърденията. Щот сега ще почне ... ма то краве масло може да изпира, но не и свинска мас, ма сега температурата или влажността не била тази при която аз съм провел измерването и т.н.
Тепавицата е заместителя на тоягата и кисненето до колене във реката - както се е прало векове наред. Понеже са прали изключително жените, е практически невъзможно една или две жени да обръщат мократа и затова тежаща към 100 кила черга или китеник.

Дори и сега реално няма разлика в качеството на прането на ръка и в перална машина (при използване на един и същ препарат и вода с еднаква температура). Дори бих казал че на ръка нещата се получават малко по-добре и прането е по-щадящо тъканите. Просто на ръка е много-много по-трудно, харчи се повече вода и препарат, и става много по-бавно.

--- Цитат на: atos в Януари 30, 2018, 03:09:50 pm ---За да не съм голословен, предлагам следния експеримент:
Слагат се две чаши вода - обработена и необработена (еднакъв обем, от един водоизточник и с еднаква температура-20 градуса), в тях се прави опит за  разтваряне на еднакъв обем(чаена лъжичка)...свинска мас, примерно, с еднакви бъркалки, с еднакъв брой разбърквания!
Снима се резултата и се поства тук! И без "ама...то е нагласено" и прочее глупости?
Желаещи има ли?

--- Край на цитат ---

Достатъчно е да се намаже едно стъкло с олио, масло, мас или там каквото са решили че пере дадената вода и върху тази повърхност от една и съща височина да се капнат 2 по възможност еднакви капки вода - едната обикновена, другата "вълшебна". По широчината и височината на капката (или по-точно казано - от съотношението между широчината и височината) може съвсем точно да се установи има ли промяна в мокренето на материала и в повърхностното напрежение на водата (което напрежение всъщност е причината капката да става капка).

ndm:
Четата на великите техничари се попълни с още един. Добре дошъл!  Ние, които нямаме дар слово да пишем такива велики неща, ще се задоволим да си запълним свободното време в четенето на хилядите знайни и незнайни постове. Но що ли ми се струва(а както изглежда не само на мене), че като прочетеш няколко хиляди поста със специална структура, започваш да изпитваш едно странно чувство. Може би това е в резултат от пресищането на тялото с изключително специфичната материя попаднала в него в резултат на упоритото четене с цел запълване на и без това многото свободно време. Тъй като аз нямам Вашата дарба да творя, най-вероятно ще си остана само с четенето на Писанията. Надявам се имунната ми система да стане по-толерантна към бъдещите Ви технически вдъхновения, за да не изпитвате смущения при писането на още по-вдъхновявящи научно-технически содомизми.
П.С. Изгубил свободното си време ndm.

Филип:
Ще направя експериментите, които искате. Няма проблем. Ще си искат времето, но щом съм готов с всяка от тях - ще пускам снимките  :)

Аtos:

--- Цитат на: XADO в Януари 30, 2018, 12:43:56 pm ---До колкото помня, човека искаше нещо от оргонните разработки за проба. Някой нещо?

Иначе да се лети нависоко в интернет не е проблем.
Но, защо не опитате тоя номер тук: http://mcu-bg.com/mcu_site/

Защото там има истински техничари, нали? :) Поздрави

--- Край на цитат ---

Уважаеми потребител с ник-нейм XADO!
Позицията, от която заявявате категорични "познания" по форумната ни същност и история е в парадоксален разрез както и с времето Ви на регистрация (декември 2016), така и с броя изразени мнения от Вас!
Казано с прости думи - "Регистрирал се някой, (не го познава никой поне задочно, поне от мненията му), чакал повече от година да пропише и първата тема, в която е прописал (ЦЕЛИ 2 поста и то от преди 2-3 дни) нито го интересува от към познавателно естество, нито задава въпроси, а директно го изстрелва в позицията на критикуващ ментор, без да се обоснове за поведението и отношението си към уважавани форумни членове!"
Подобно поведение не се толерира от екипа на форума!

Надявам се, перманентният БАН, който получавате, да не рефлектира катастрофално върху Вашата крехка душевност, изкарвайки Ви от психично равновесие, тъй като Вашето участие в този форум не би могло да се отъждестви с часове себеотдаденост и активно участие в дискусиите!
На прост език - прекъсването на "мимолетна връзка за една нощ", едва ли ще Ви разстрои истински (ако Вие сам сте истински НОВ потребител)!
Хайде, със здраве (по другите форуми) ;D

atos
 Global Moderator

KURTI:

--- Цитат на: atos в Януари 30, 2018, 03:09:50 pm ---Това е много интересно...все има какво да научи човек и в напреднала възраст ;D

--- Край на цитат ---
      Каква напреднала възраст atos, та Вие нямате и 50?
Относно забраната на този XADO, мисля че имате право защото всякакви лубриканти СЕ вмъкват във форума,
и трябва да сте нащрек!
  Ползотворна работа Ви желая!

р.р.  Тук в Едберг ги кастрят по IP и МАК

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия