Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Изворна вода на Шаубергер
Михаил Кузмов:
Имах нЕкои сАображения, които исках да изкажа относно банването на XADO но там в информативната тема нямам тази възможност. Тук не намирам за редно! Така че здраве да е!!
EDM electronics:
atos, много лошо, много лошо от твоя страна!
Гониш хора, които казват истини, а толерираш такива, които лъжат. А основанията ти са направо смешни. XADO се бил регистрирал през 2016 г., а имал 1-2 поста, чак сега през 2018 г. Това нито го интересувало от към познавателно естество, нито задавал въпроси, а директно го изстрелва в позицията на критикуващ ментор, без да се обоснове за поведението и отношението си към уважавани форумни членове. Ами ти си му копирал въпроса, който е доста неудобен за ония, които се регистрираха преди 1-2 дни. И какво значение има кога някой ще се регистрира и дали въобще ще си казва мнението? Какво е това тенденциозно мислене? По коя разпоредба за участие във форума е основанието ти?
За никого не е тайна, че толерираш сектата на оргончиците и за мен ти клониш към нея. То има ли някой трезво мислещ във форума, който не се убеди, че "изворната вода на Шаубергер" е като СЕ на Бедини?
Подобни страсти се бяха разгоряли около Жоро Бединито. И тогава пак същите оргончици ни приказваха как електрончиците нищо не разбирали от Бедини. А какъв е резултата - мълчание и спотайване. Ясна е работата при Бедини, ясна и при Шаубергер.
На Запад и в Китай пасти ядат и никой не е направил нищо от Бедини и Шаубергер, а у нас по-умни, направо правят технологии от 22 век. Ама като се появи един, като мен и им стричва сакъза. И така ще е, то друго яче не може да е.
Ако ще продължаваш в тоя дух, ще те помоля да баннеш и себе си. Не ми изглеждаш от тези, които търсят истината.
За мен оргончиците-търговци са хора, които продават празни надежди на отчаяни хора! Много ми приличат на баячки, екстрасенси, контактьори с извънземни и др. подобни.
Стараех се във всяко изречение да поставям основната подправка "оргон", че тя присъства във всяка тема на форума, да не изменям на тенденцията... :) Оргончиците имат електронни микроскопи и го виждат тоя оргон. :D
edin:
Оргонът, Етерът и прочее синоними, са вакуумът. Вaкуумът, Тюрен нарича с другото име "Празнота". Празнотата е навсякъде в различни количества. Ето какво е вакуумът, според Тюрен, съотнесен към хим. елементи с техните електронни слоеве. Подчертаното в синьо, са броя електронни слоеве, със съответния брой електрони. Първи слой 18 електрона.
Аtos:
EDM, ако тук има тенденциозност, тя не е проявена от мен, а от теб!
Причините за този бан НЯМАТ НИЩО ОБЩО с предмета на тази тема! Посочил съм ги ясно и недвусмислено - те са точно тези, които съм посочил и НИКАКВИ ДРУГИ!
Давам ти пример - когато ти пишеш в тема за електроника, никой не те праща на м.....та си, че да видиш "минава ли ти номера" там! В тема за механика или магнетизъм - също!
Можеш да бъдеш абсолютно сигурен, че резултатът (бан на резервен мултиакаунт, неизползван от години на бивш баннат член) щеше да бъде същият, независимо в коя тема и срещу кого е писал!
Аз нямам тематични пристрастия при изпълнение на форумните си задължения! Където имам лични пристрастия, то си личи от ЛИЧНАТА ми позиция, като обикновен юзър, взимал участие в дискусиите!
И не ти прави чест да се опитваш да класифицираш и разслояваш потребителите на лагери, секти и други подобни "антагонистични фракции", не е почтено! Каква ти е целта от подобно противопоставяне - разделяй и владей? Или нещо друго, за което не се сещам?
Позицията ми в този форум (засега) ме задължава да го опазвам, доколкото мога, точно от подобни (осъзнавани или не) подривни действия!
Съжалявам, ако има засегнати!
hyparh:
Edin, проверих пак каква е вълната на здравето на Тюрен (0,0000032 метра), което конвертирано в нанометри дава 3200. Това се пада в инфрачервения спектър.
Джоузеф Кейтър (авторът на теорията за меките частици) пък споменава, че нашият организъм се нуждае от честоти от всичките седем цвята на видимия спектър, за да функционира правилно, т.е. от 390 до 700nm, които са с по-малка дължина на вълната от споменатите 3200nm, но са по-енергетични.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия