Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Изворна вода на Шаубергер
edin:
Тази вибрация с честота отговаряща на 3200nm дължина на вълната е честотата, с която живата и здрава клетка вибрира. Виж 4 часовото видео на Манфреди (мисля, че то беше). Там той обяснява, как клетката се върти ту в едната, ту в другата посока. И в книгата го пише. Честотата на това пърхане на клетката, дава излъчването от 8 метра. Повиши ли се честотата на пърхане, значи клетката не е здрава, на нея нещо и липсва. Бъркаш се с аналогията с другите цветове.
edin:
Използва се хармоник, на основната честота, а твоите чувства, само те отдалечават от истината. Разбираш ли, че без прочит на книгата, нищо не се разбира. В съответната тема, а има преснимана и е малко неудобна за четене, но за да се разбере основата, става.
Филип:
Направих тестовете, за които казахте. Забавих се по две причини. 1.Търсих и купих капилярни тръбички и лабораторни чаши. 2. В къщата ми водата е навсякъде обработена, така че нямах база за сравнение. Днес пуснах водата на старата къща до мен, която беше зазимена, за да направя опитите.
Температура на изтичащата вода 10 градуса. Първа снимка - директно изтичане. Втора снимка - с профилирана тръба, която иначе ползвам за поливане от хидрофор с много по-висок дебит.
Филип:
Проба с капилярни тръбички и термометър.
Лявата чаша е директно от чешмата, дясната - от тръбата.
Вижда се нивото в капилярните, както и това, че след преминаването през тръбата температурата е по-ниска.
Филип:
Тест с капки върху стъкло. По-далечните са от тръбата, по-близките - без обработка. В интерес на истината не виждам някаква особена разлика, освен че тези от тръбата са по-плоски.
А стъклото, върху което ги капах ме подсеща да кажа, че ако на сериозен човек от форума му е нужна обработка на нещо в пещ - разполагам с две такива. По-малка с температура до 1300 градуса и по-голяма с температура до 1000 градуса. Работя със стъкло.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия