Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Изворна вода на Шаубергер
Филип:
Тест с разбъркване в двата вида вода на захар.
Тук тестовете показват, че в необработената - тази с по-високо повърхностно напрежение, захарта се стопява по-бързо с 27 секунди (време 1,54) от тази с ниско повърхностно напрежение (време 2,21). Първите снимки са нов тест на температурата заради ново наливане в чашите. Получи се силна разлика в цвета в двете чаши, но не съм химик и нямам идея какво означава това.
Филип:
При солта разликата е 1 секунда отново в полза на тази с по-високо повърхностно напрежение - 1,10 срещу 1,11)
Първите снимки са отново на температурна проба. И трите пъти водата от тръбата е с по-ниска температура.
Филип:
Последно - с няколко думи за тръбите. Три профила. Много силно завихряне. Три пъти рязка промяна на посоката на въртене на вихрите. На всеки, който е навлязъл в материята на енергията - независимо от какъв тип е тя - електричество, магнит, флуид или друга, знае прекрасно какво става при много резки промени в движението им. Тук освен това има и огромни по скорост вихри.
Това е една снимка от тръба, като налягането идва от помпичка за фонтанче. Слагам я, за да се види скоростта на въртене на водата при това ниско налягане. Слънцето ми помогна супер много за тази снимка, за да се визуализират завихрянията.
Robinzon:
Филип мога да ти направя прекрасна експозиция без намеса на слънцето ;)
Ако ти пратя моя вода, би ли я обработил?
Vector:
И аз искам обработена вода-плащам си!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия