Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Изворна вода на Шаубергер
Филип:
От Алианс, но те нямат читав сайт. От тях си взимам и химикали, каквито ми трябват за някои експерименти :) Мисля, че Валерус http://www.valerus-bg.com/index_bg.php ще ти свършат по-добра работа на теб. В тези магазини има много неща, които вършат работа на човек, който се забавлява ;D
hyparh:
Вярно, Валерус... от там преди време си бях взимал някои химии за изготвяне на керамикоподобни диелектрици :) Тенкс!
dymelsoft:
--- Цитат ---Това, че по една или друга причина официалната наука няма интерес да приема такива истини, си е неин проблем.
--- Край на цитат ---
hyparh, смея да твърдя, че ти, аз, а и доста от членовете на форума, да не кажа почти всички, имаме незначителни познания свързани с цялата официална наука.
По отношение на водата и нейните химични, физични и каквито се сетите свойства, същите са много сериозно и обстойно изследвани от така наречената "официална" наука. Там е работата, че до "масите" достига само това, което има комерсиално значение за някого. Всичко за съжаление вече е пари. Ако има просто решение за подобряване на качествата на водата, въпросът е колко е печелившо. Ако няма да носи приходи на някой, въпросното изделие влиза в архива на теоретичните научни списания и бива забравено.
П.П. не хвъряйте "официалната наука" на боклука преди изобщо да сте се запознали с нея.
hyparh:
В никакъв случай не я отхвърлям. Всеки в ежедневието си се възползва от нейните постижения.
Изключвам космологията, защото за мен там положението е "развей фантазия", ама това е друга тема ;D
--- Цитат на: dymelsoft в Февруари 04, 2018, 10:15:55 am ---Там е работата, че до "масите" достига само това, което има комерсиално значение за някого. Всичко за съжаление вече е пари. Ако има просто решение за подобряване на качествата на водата, въпросът е колко е печелившо. Ако няма да носи приходи на някой, въпросното изделие влиза в архива на теоретичните научни списания и бива забравено.
--- Край на цитат ---
Именно това исках да кажа и аз, тук съм съгласен на 100%.
juliang:
--- Цитат на: dymelsoft в Февруари 04, 2018, 10:15:55 am ---Ако има просто решение за подобряване на качествата на водата, въпросът е колко е печелившо. Ако няма да носи приходи на някой, въпросното изделие влиза в архива на теоретичните научни списания и бива забравено.
--- Край на цитат ---
Добре де ... има хора с 1 000 декара парници. Смятате ли че тях не ги интересува качеството на водата и дали тя може да подобри продукцията им?
Ей с'я се сещам ... ходих в една пералня в Бургас. Там всеки ден перат тонове чаршафи и покривки от хотелите в региона. Сами се сещайте колко препарат се ползва, и този препарат е специално произведен за водата която ползват те. Това се хиляди лева всеки ден. Дали този човек не е потърсил начин да оптимизира разходите си? Дали щеше да съществува на пазара толкова години ако някой можеше да предложи по-ниска цена, щото пере със същото качество но без препарат, или с 1/10 от него? Някой някъде може ли да кажи място, където ПРОМИШЛЕНО се ползват такова или подобно нововъведени, свързано с "нетрадиционна" обработка на водата?
Щото един ТЕЦ омекотява десетки тонове вода на ден за да не си съсипе котлите. Всички производства които ползват пара са принудени да премахват варовика в нея, защото в противен случай само за няколко месеца парогенерторите им отиват на кино. Това са огромни разходи огромни инвестиции в инсталации...
И вие сега ми твърдите че всички бизнесмени са идиоти, че нямат пари за да си купят един учЕн който да направи изследване за най-ефективния начин за обработка на водата (ако те самите не могат да ползват гугъл и да направят съответните поне начални проучвания). Че всичките са "коне с капаци".
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия