Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Изворна вода на Шаубергер

<< < (38/38)

edin:
Чета една статия и попадам на един пасаж, който и да искам, не мога да не споделя  8)

--- Цитат ---При зомбито всичко се принизява до първичността (звяра) - да утоли незадоволимият глад, блуждаейки из улиците на стада. Сега като се разкарвам из улиците не виждам по различна картина де - всеки е зомбиран - кой с телефона, кой с хилядите фундаментални задачи явяващи се силна стимулация за R-комплекса и лявото полукълбо, да ние живеем в свят на лявото полукълбо, затова като кажеш нещо което другите не знаят реагират или със смях и подигравка или гледат неадекватно както би гледало току що новотрансформирано зомби.
--- Край на цитат ---

Ляво, лявоооооо. Криво ляво.

edin:
Кво ста веееее. Никой ле смее да направи опита? Толко ли е страшно и сложно или немеете пред резултатите  ;D

nizo:
edin-чо, сляп ли си, казах ти, че проведох тъпия ти опит и нищо не се получи. Ти що мълча досега, а сега пак си куражлия писател. Отивайте си в гаража и тюленския форум, не знам, що толкова държите да пишете анти-научните си простотии тук. Пък ти като имаш резултати, покажи ни ги, а?

balabanoff:

--- Цитат на: smsi-h в Януари 22, 2018, 01:08:17 pm ---Айде, от мен да мине...

http://fenix.styleglassbg.com/izvorna_voda/

Не търсете пак топла вода. И пак българин си игра преди години! Скри шапката на всички австрийци и руснаци.

Язък че отворихте тема. Поне да бяхте потърсили, какво има в България.

Като искате поръчайте си. Аз имам в къщи две от неговите тръби, преди водомера и в банята. Ми много съм доволен. Водата ми е почти като софийската от Искър.

--- Край на цитат ---
Дайте повече инфо за тръбите. Откъде, колко струват?

balabanoff:

--- Цитат на: edin в Февруари 06, 2018, 02:29:24 pm ---Здраве желаем гусин пруфесоре. Иди и им налей малко акъл в главите, че нищо не разбират, мама му стара.
Като стана дума за тежките води, аз два месеца приемах "Зелена" вода. В резултат, щитовидната ми влезе в норма. Та толкова от моя опит. Как е на твоята планета? Сичко точно ли е?
Аз наистина, няма да ти обяснявам, след всеки критичен пост, кое какво е и защо е такова. А ти чете ли книгата?
Ще повторя простичкия въпрос. А ти чете ли книгата?

--- Край на цитат ---

Каква е тази зелена вода?

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия