Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Изворна вода на Шаубергер

<< < (5/38) > >>

caduceus:
А който пък има градивни въпроси по темата, може да ги зададе и на мен /като един от консултиращите участници в тестовете за подобряването на тези тръби/. Само да вметна - за да работят коректно, трябва да има достатъчно налягане на водата на входа. Т.е. са добри за поливане, силно пуснат душ и т.н. Технологията е силно зависима от скоростта на движение на водата в системата, защото от това зависи пряко скоростта на въртене и съответно вкарването на позитивен оргонен заряд във водата от околната среда, през стените на тръбата.
Естествено, изделието във вида в който е в момента е силен компромис с технологията на Шаубергер - истинските вихрови тръби не се правят от никой доколкото знам, защото изработката е сложна когато се ползва мед. А трябва точно този метал + посребряване отвътре при възможност, защото мед-сребро образуват т.нар. от Шаубергер диамагнитна двойка и излъчват във водата при допир с вихъра в тръбата. Работещ вариант е да се направи тръба от стъклоплат и ръчно усукана профилирана восъчна матрица на дупката, която методика съм разработил лично преди десетина години.
Спрях да се занимавам поради заменянето на тази вихрово-механична Шаубергерова технология с по-съвършена, удобна за ползване и доста по-мощна - а именно пряка оргонна индукция. В момента правя точно такива неща

Мога в дух на истинност и фактология да разкажа по-подробно цялата история, ако някой се интересува разбира се. Не че ми се занимава, щото си имам достатъчно работа - но истината е най-важна. Въпреки, че /както каза навремето собственикът на Свилоза на една млада журналистка/ тя била като аналния секс - ако не ти харесва, боли  ;D

Поздрави!

Ksurnev:
Един въпрос към всички:
Може ли това да има нещо общо с торсионната помпа на Потапов? И там става въпрос за завихряне.

СЕ от Смолян - Коцето.

rumen21:
caduceus

сподели , когато имаш време ..... прави ти чест ........ истината  ще е за тези, които са готови за нея. Стремежът към знания е вечен ..... стига да има кой да "пръска светлина"  . Арчибалд Кронин  го описал много добре в  своя роман "Северна светлина" .  Оргонната технология може ли да стане достъпна. Поздрави !!!

ndm:
Купувам 4бр. от Вашите изделия с пряка оргонна индукция. Адреса на доставка го знаете.

caduceus:
ndm
Досега нищо не си показал, само тролстваш. Ако искаш нещо от мен, имам си сайтове, лични съобщения тук, Фейсбук страница и прочее. Не пускам линкове, за да не става реклама. Айде мирни най-после, че не си интересен въобще.

Относно историята свързана с тръбите, има я и в моя форум. Накратко ще ви я споделя утре сутринта, когато имам повече време.
Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия