Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Изворна вода на Шаубергер
EDM electronics:
Тоя оргон го слагате, като сол и пипер на всяка манджа. Изворната вода тогава сол и пипер ли е /оргон/ или е пречистена вода? То е много трудно човек да зададе елементарен въпрос и да му се отговори подобаващо, като на непосветен.
Кратко и ясно се зададе въпроса, пречиства ли аджеба тая фуния/спирала или пак за сол и пипер ще си говорим?
Тук се поражда и другия въпрос: щом е толкова чудодейна тая спирала, защо не е популярна, защо досега никой не я произвежда, ами само в Интернет се среща? В международната космическа станция с тръба на Шаубергер ли си пречистват водата или по друг начин? Кой ги крие тия технологии от населението, та да се предават "на ухо", Билдербергерите ли, извънземните ли, много ми е интересно?
Ако някой ме убеди, че тая фуния ще ми замести каната - хвърлям я веднага. Ха дано, ама нада ли...
ndm:
EDM, с тези а пък и с всички останали въпроси, рискуваш да попаднеш в невярното завихряне на обичайно установените оргонни номинации, и това да те изхвърли в онази сган от тролове, която нищо не разбират, и нищо не са показали(ъъ, исках да кажа нищо не са купили(от нас)).
caduceus:
Никого не карам да си купува нещо от мен, просто да уточня че "Активатор Извор" е друг продукт /не че със ОК не става/. По-точно този:
http://jiznenost.com/Aktivator.html
Това е пряката алтернатива на тръбите за които става дума досега в темата.
А, EDM - без да искаш, отиваш на прав път с преобразуването на изходните ти течности в изворна вода :) Система от имплозионни тръби доказано обезсолява морска вода, тестовете са правени доколкото си спомням в Малмьо, Швеция от един тамошен институт. Подобна декомпозираща система Ш. е ползвал за пречистване /включително химическо и механично/ на отпадни води до степен да стават за пиене. Четете.
Поздрави!
EDM electronics:
Аааа, не, стига сме чели в Интернет. Нещата са прости тук. Аз като ви говоря за филтърната кана, не ви давам препратки, кой институт, какви опити е правил. Трябва да съм пълен глупак, да седна сега да търся да чета, някой да ме излъже ли? И кой знае в тоя институт ще се окаже, че една камара филтри са турили.
Не бягайте от неудобните въпроси, те ще ви застигат винаги, докато изразявате публично абсурдни теории и не показвате никакви практики.
Пак питам, още по-просто: Тия криви макарони с пластинки от мед, маджун и др., ще пречистят ли пикнята, да я превърнат във вода? Ако кажете да, пращайте ми по ЕКОНТ, да й пикая на тръбата, да видим какво ще излезе.
caduceus:
Това ми звучи като следното:
"Баси измамниците, някви неща дето ги кръстили "компютри" продават - сложили в една кутия малко тенекета, тел и лампички, а половината празна - и искат да ме излъжат... Като го натисна копчето що не ще да свети??? Мошеникът в магазина каза че видите ли трябало непременно ток и кабел да има - ааааа, не на мене тия, или да бачка и на нивата дет ток няма - или е фалш работата! Старо куче съм аз, ей - тия хамерикански боклуци ги не ща - я да си карам москвето и си слушкам ВЕф-а, чиста работа! ;D ;D ;D
Подобно е май, нали така?
Ай със здраве!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия