Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Изворна вода на Шаубергер
dmitarp:
Не не е подобно, направо не искаш да отговориш, защото резултатите са нула, зеро. По всякакъв начин избягваш от въпроса защото те е срам от отговора. Аз съм сигурен, че твоите тръби ще дадат същия резултат какъвто и рога от овен.
az_skeleta:
Проблема винаги тръгва като се спомене думата "оргон" защото няма фиксирани параметри какво се разбира под нея. Така всеки си слага неговите разбирания и става мазало.
hyparh:
--- Цитат на: az_skeleta в Януари 25, 2018, 07:53:15 pm ---Проблема винаги тръгва като се спомене думата "оргон" защото няма фиксирани параметри какво се разбира под нея. Така всеки си слага неговите разбирания и става мазало.
--- Край на цитат ---
Затова използвайте "меки електрони" ;D
EDM electronics:
Аз ли недовиждам или вие не разбирате от български език? В заглавието на темата пише "Изворна вода на Шаубергер". Къде го тоя сол и пипер тука /оргон/?
Всеки нормален човек, не шизофреник, разбира под изворна вода, не такава насолена със сол и пипер, а чиста вода, без мръсотии в нея, химии и т.н. Вие пак с вашия сол и пипер. За тоя сол и пипер може отделно да се спори, но и там нещата стоят така, че и по-зле.
Не мога да ви разбера, защо някой, които иска да му покажете на практика теориите си и ви "обиди" "солта и пипера" и почват тука едни оргонни литургии, а като изпаднете в безсилие да докажете абсурдите си, започват и квалификации - тролене, ниско образоване и т.н.
Простички са нещата тук. Да речем, че аз съм потенциален купувач на макарона на Шаубергер и искам да не ползвам повече филтърна кана, че консуматива е скъп, ами да ползвам тоя макарон и той да ми трансмутира ония боклуци, дето ги чисти филтъра. Ами не разбирам от сол и пипер, не разбирам и как действа тоя макарон, ама и вие не ми отговаряте на въпроса, пък и не ми го предлагате.
Колеги, съвсем сериозно, има ли някой макарон, които чисти водата? Ако да, съм готов да му го купя, моля да пише, да му дам адрес, да ми го прати по ЕКОНТ, щом той не иска, аз ще направя клип и ще го пусна във форума, да видим тогава кой мошеник и кой не.
Не е нужно абсолютно нищо да си чел, за да не можеш да си представиш от практиката и общата култура, че няма как вода да мине по крив макарон и да се пречисти. По-скоро ще дойдат извънземните, отколкото това да с случи. Но аз съм готов на експеримент, за разбиване на всеки мит.
Не помня точно, но около 10 г. съм в този форум и все за сол и пипер се говори, ама ни сме го видели тоя сол-пипер, нито сме видели и сготвена манджа с него. А тук някой продължава да ни убеждава, колко е вкусна тя.
Очаквам отговор :D
MTM:
Едно не разбрах, как може да се използват медни тръби,след като медта е толкова отровна. Все едно да си солиш ястието със син камък. Вярно е, че медта има много добро антибактериално деиствие,но за външна употребява. Помага против косопад на 100 процента. Екземи, външни паразити,но трябва да се използва максимум един месец, иначе води до отравяне на организма. Даже някой колеги споменаха за сладникав вкус на водата. Дължи се на медните сулфати и техните съидинения. Даже и растенията поливани от тръби съдържащи мед, желязо, олово и други, не са хубави за консумация.За това е най добре, да си сложиш филтър на входа на водопровода.По желание може да се сложат благородни метали.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия