Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Изворна вода на Шаубергер
caduceus:
hyparh
Не се мъчи, брат... Не можеш да обясниш на слепеца какво е цвят - особено ако е агресивен в невежеството си. Изгубено време е
az_skeleta:
Добре, и каква е разликата дали тръбата ще е желязна, медна, алуминиева или каквато и ще да е. Нали през водата в нея ще преминат еднакво количество такива частици. Дори завихрянето, не би повишило кой знае колко количеството им в водата.
Според мене става дума за вълни. Завихрянето разбива "кристалите" в водата на по дребни, което означава че се повишава вибрацията и. Съответно човек с по ниска вибрация, получавайки вода с по висока вибрация се чувства все едно е изпил бутилка кола. Така е при мене. При тебе този ефект е бил краткотраен, което означава че тръбата ти идва слаба. Мога да те посъветвам да направиш нещо което бях направил в началото аз. Сложи 2 тръби една след друга. Това засилва ефекта. И още нещо. Моята тръба е правена по поръчка от Филип. Накарах го да ми направи такава с по малък дебит, защото душа почти никога не го пускам до край и ми трябваше ефекта да се получава при по малък дебит.
hyparh:
Знам, caduceus... Правя го единствено защото днес имам време за убиване (на смяна съм), а и има една малка част от четящите, на който ще им бъде интересно.
Скелет, материалът има значение, защото материята е "гъчкана" с меки електрони във видимия спектър. Тя затова се и вижда. Ако бяха само твърдите частици, материята щеше да е напълно прозрачна (но все пак осезаема). След като дейността на материйните частици непрекъснато произвежда меки електрони, част от тях успяват да се излъчат и в околното пространство (излъчване на материята). Така че... преминаващата вода поема от това излъчване, което за различните материали е различно.
Според мен няма смисъл да се засилва още ефектът от тръбата, понеже така организмът ще привиква на все по-голяма и по-голяма енергетика и в един момент може да се окаже, че ако се лиши дори за кратко от нея, това ще има отрицателен ефект - организмът ще се окаже с отслабена защита, понеже вече е "свикнал" да разчита на пренасищането с оргон. Поне аз така си мисля.
az_skeleta:
А защо всеки материал да не вибрира с своя вибрация и тая на медта просто да е най подходяща. Водата преминавайки през нея просто абсорбира вибрацията. Не знам точно защо материята е видима. Дори си мисля че идеята на Райх за оргона е по скоро насочена към вибрации.
Това което пишеш за пренасищането е така, но само ако постоянно си изложен на водата от душа. Предполагам че повече от 15 - 20 мин. не изкарваш в банята на ден. Но пък вода с по висока вибрация, ще те изчисти от низши същества с ниска вибрация. Ще повиши и честотата на генератора в тебе. Имай предвид че ако вибрацията която получаваш я няма в твоя диапазон на трептене, ти няма да можеш да задържиш получената енергия и тя просто бързо ще се разсее. Просто ако успееш да я използваш за краткото време докато я имаш ще е добре. И като цяло такива разговори е по добре да ги водим в на Филип форума, само че вие там сте се хванали само за материални неща.
hyparh:
Може и така да се каже, понеже различните частици имат различна честота на трептене/пулсиране/въртене. А когато тези частици са проникващи, те успешно предават вибрацията си на целия обем материя.
Не знам защо смяташ, че сме се хванали само за материалното :) Разисквали сме и същности (май беше при обсъждане относно ХЕС-овете), но за такива неща май най-компетентно може да се изкаже именно Филип, стига да има желание.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия