Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Изворна вода на Шаубергер
hyparh:
--- Цитат на: edin в Януари 13, 2018, 10:15:21 pm ---Илюминати водят света, към фалшив баланс на полярностите, наложен със сила и страх. Фалшив, колкото е фалшива и тяхната отразена лунна светлина....
--- Край на цитат ---
http://mazeto.net/index.php/topic,10210.msg91257.html#msg91257
Относно вълните... Вероятно ти визираш самата информация, която се пренася през етера без частици-посредници. Но все пак етероните се явяват свързващите звена или поне аз така го разбирам.
В теорията за меките частици аз разглеждам нещата с едно ниво по-близко до материята, т.е. свързващото звено междо чистият етер/информационното поле и самата материя.
Maistora52:
Сърдечно благодаря на Хипарх и Скъли за ценните мнения в по-горните им постове - особено тези на 5-та страница. 8) 8) 8)
Избихте "рибата"... и "шараните"! :P :P :P
Михаил Кузмов:
До тук всичко изглежда "хубаво"! Значи добре е да пием вода ПОЛЕЗНА, (в никакъв случай вредна) за организмът човешки. Коя обаче е полезната вода? Има ли конкретно определение от знаещите? Кажете ми на мен, човека с проблем, коя по полезна от високо алкалната да използвам?
За чешмяната вода отдавна съм на ясно. Пречистена през филтърна кана за готвене и пиене от другите членове на семейството. Но те нямат моят проблем, повишено отделяне на киселини и отслабени сфинктери.
Въпроси относно Шаубергер! Правен ли е анализ на входна и изходна вода, и ако е как изглежда? Какво точно се променя? Да предположим че сложим захар или сол, или глина, т.е. разтворимо вещество и до някъде не разтворимо. Или алкална вода. Какво ще получим на изхода?
Пишете за някаква информация, за някакво зареждане. Каква е тази информация? Мен информира ли ме, или само ми въздейства? Какъв е този заряд, какво представлява, и как въздейства на човека?
Дайте го по конкретно! Такива като мен и други, да се убедим от факти! Не само вЕрвайте, ако не щете не вярвайте!
По коледа бях в Банско и посетих с. Добърско. Там има малка древна църква, национален туристически обект. Под задна стена на църквата има изворче с уникални лечебни свойства по отношение на зрението. Имайте търпение да прочетете написаното и да изгледате 4:39 мин. клип най долу, може би ще дадете някакво обяснение за тази вода!
http://www.chudesa.net/%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%BE-%D1%86%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE/
Още малко факти, тази вода наистина облекчава очни раздразнения, лично изпробвана. Във фризер настроен на -15 замръзва. Мисля съвсем логичен извод! Не замръзването се дължи на уникалността на самото място, ако наистина е така както твърдят че изворчето не замръзва!
Лично почувствана положителна емоция, защото съм бил там!
az_skeleta:
Майсторе, за мене тръбите са си много добри енергийни устройства. Аз не съм си и мисли да ги ползвам за друго. Дал съм моето обяснение според моите усещания и моите знания. Предполагам че това което съм написал може и да не е точно така, но в дадения момент за мене това е факт.
Хипарх, сега се сещам че веднъж ми беше разрешено да видя структурата на праничната енергия, и макар че видях "най ниската" и част, тя изглеждаше като навързани енергийни "топченца". Но това не са частици, а чиста енергия. Аз пък съм чувал за частица наречена гравитон, която е единствената която може да минава през измеренията, заради огромната си енергия в малките си размери. Но до сега никой освен този който ми го каза не ги е чувал за съжаление и не мода да разбера дали е истина или не е.
juliang:
--- Цитат на: locco в Януари 28, 2018, 02:41:35 pm ---
--- Цитат ---Чистата вода все повече се отдалечава от нас. Благодарение на "технологичния ни напредък" вече не пием водата от извора или чешмата, а си я купуваме в красиви и леки, но вредни пластмасови бутилки. Гледаме етикетите и си избираме точно каква вода да си закупим... И всеки те убеждава, че това е най-чистата, най-добрата, най-истинската природна вода за теб... Нищо, че е минала през метални или полипропиленови тръбопроводи, нищо, че помпи са я засмуквали, нагнетявали и вкарвали в пълнещи, дозиращи и какви ли не още метални машини, нищо че в крайна сметка е напълнена в PET бутилки, за които все повече изследвания доказват, че причиняват невъзвратими промени в организма на хората..
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
Локо... мисли преди да цитираш малко...
Водата била минавала през железни тръби. ОК. А изворната вода - тя покрай какво минава?
Имаш ли идея защо не искат да построят 20 км тунел през Кресненското дефиле? Защото скалите са радиоактивни и първо ежедневното преминаване през този тунел (което ще се случва с водачи на автобуси или с живеещи в района) ще е сериозно опасно за здравето им, и второ защото няма къде да изхвърлят тези изкопани радиокативни скали.
Сега си задай въпроса "Откъде идва "изворната" вода в района, и дали не преминава покрай и през същите тези скали, и дали не носи микроскопични прашинки от тази скала в себе си, които да поглъщаме пиейки с пълни шепи от някой "чист планински извор"."
България е изключително богата на цветни метали. Кой ти гарантира че във водата която извира в краката ти във вид на прекрасно изворче няма манган, хром, олово, кадмий ...
Планинско поточе, шуртящо между камъчетата - идилия, нали? А преди да пиеш от него проверяваш на поне 1 км нагоре дали в същото това поточе не е умрял някой глиган или мечка, и ти всъщност пиеш вода пълна с разлагаща се плът? Аре, да не е умрял ... мое само да се е изпикал глигана или мечката ... :) Глиган болен от чума, антракс, бруцелоза, трихинелоза...
В описаните по-горе от мен случаи никаква тръба на Шау... там както се казваше няма да ти помогне. И каната дето я споменаха и тя няма да помогне за доста от нещата. Затова водата която се подава за пиене в големите градове се изследва. Нещо, което няма как да се направи за всяко изворче.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия