Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Изворна вода на Шаубергер

<< < (18/38) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 28, 2018, 12:12:16 pm ---До тук всичко изглежда "хубаво"! Значи добре е да пием вода ПОЛЕЗНА, (в никакъв случай вредна) за организмът човешки. Коя обаче е полезната вода? Има ли конкретно определение от знаещите? Кажете ми на мен, човека с проблем, коя по полезна от високо алкалната да използвам?

--- Край на цитат ---

Първо да кажа че, тази вода която се продава в магазина само на етикет се води високоалкална. Преди две три години и аз си купувах такава вода и си мислех че пия вода с добри физикохимични свойства. Докато не си купих pH лентички и не проверих алкалността и. Оказа се че, това си е най-обикновенна чешмяна вода, дори водата която си наливам от чешмата има по-добро pH. такива ти ми работи! :) 
Ще ги обясня нещата от практическа гледна точка. Всъщност по-прочетох някой от коментираните постове и да ви кажа много сте зле. Не знам какви прани-мрани, оргони-моргони и други необясними свърхсетивни мисли ви владеят но, нещата са колкото елементарни че просто не е за вярване. Та да започнем с това че, водата има четири показателя който са научно доказани и всеки един от нас може да се убеди сам в това. А и те обясняват всичко за чудодейните свойства на водата. Просто човек трябва да подреди правилно информацията и тогава ще разбере напълно за какво иде реч.
А те са, физични, химични свойства, информационна наситеност и електропроводимост .За сега те са изучени подробно и можете да се информирате сами. Искам да наблегна на един друг малкоизвестен факт!!!!!!!
Защо дълголетниците живеят високо в планините близо до планински ручей и потоци. Ами защото тези хора са осъзнали простата истина, че тази вода е изчистена от ненужни на тялото ни химически примеси. Защо? Така както се грижим за външната чистота на тялото си трябва да обръщаме внимание и на вътрешната си такава. Докато от вън можем да го измиваме със сапун и други химически примеси то, от вътре с какво да го изчистваме!? Със сапун не става с химия не става, нали! За това служи чистата вода с необходимите за това физикохимични показатели. Високо pH, изчистена от химически и информационни примеси. Онова което не осъзнава средният човек е това че, вътрешната чистота е не по-малко важна от външната. Защото когато тялото ти е задръстено със шлаки, токсини и слуз това срива имуната система и започваме да боледуваме. Единственият безвреден и доказано ефективен начин от самото създаване на живота на тази планета на сам, е изчистване на тялото с вода. Всъщност всичко живо се е приспособило да използва тези свойства на водата! Не вероятно но, факт! Докато до преди 100 и кусур години нашите предци са живеели в чиста среда, пиели са чиста вода и са ядяли здравословна храна то, сега супермаркетната синтетика бързо задръства телата ни със всякакъв боклук който не се вижда но, влияе на физиката, психиката и енергетиката ни. За това съвременият човек започва да живее по-кратко, да боледува по-често и се държи като зомби. Нищо че, масмедийте и матрицата декларират обратното. Помислете сами! Как така само за има няма 20-30 години се появиха толкова много заболявания и се откриват все повече. Това води до процъфтяване на фармакологичната и медицинската индустрия. Да, това вече са индустрии!!! Нямат оня едновремешен смисъл който все още влагаме в тях.!  Може още много да се пише за чудодейните свойства на водата! Но, най, добре е човек сам да ги изпита. В противен случай, това което съм написал ще си остане за четящите само неосъзната приказка, а може би и безсмислица!? 

juliang:

--- Цитат на: plcsoft в Януари 28, 2018, 05:24:46 pm ---... Та да започнем с това че, водата има четири показателя който са научно доказани и всеки един от нас може да се убеди сам в това.
А те са, физични, химични свойства, информационна наситеност и електропроводимост
--- Край на цитат ---

Нека не приемаме желанията за доказателство. Няма научно доказателство, че във водата има някаква информационна наситеност.

--- Цитат на: plcsoft в Януари 28, 2018, 05:24:46 pm ---... Как така само за има няма 20-30 години се появиха толкова много заболявания и се откриват все повече...

--- Край на цитат ---

Защото преди 200 години ако си умрял и от тялото ти не стърчи стрела, значи си умрял от треска. Толкоз са били познанията.
Преди 20 години не умираш от СПИН а от инфекция, щото не са знаели какво е СПИН. А защо организма ти не се е преборил с инфекцията - малко ги е интересувало.
Това, че едва сега намираме причината или измисляме име на дадено заболяване, не означава че не го е имало и преди това.

Радико:

--- Цитат ---Защо дълголетниците живеят високо в планините близо до планински ручей и потоци
--- Край на цитат ---
Да бе да На това ми се вика лъжица говна в кацата с мед. защото три лъжливи думи превръщат в същото цяла книга с истини.  Понеже познавам доста дълголетници които не живеят високо в планината и си пият най спокойно софииска чешмяна водица "щот нямат пари за друга" та възнамерявам да си пия и аз такава вода най спокоино вместо да се ловя на самозалъгванията на рзни хипохондрици за които подобни вярвания честно казано са полезни вместо да се наливат с лекрства ще си пият бистра водица и мирна им глвица.  Иначе да ви споделя и аз една малка лична тайна:
Пия си по няколко кафета на ден от много години и се чувствам прекрасно, тайната е в това че съм левичар. и от това следва една сериозна разлика при пиенето на кафе. За хората с оновна дясна ръка е нормлно при разбъркване да въртят лъжичката по посока на часовниковата стрелка. за мен е нормално да я въртя обратно на часовниковата стрлка. От там разбърканото с дясна ръка кафе се превръща във вредна течност а разбърканото със лява във полезна. Та така не кафето е вредно начина на разбъркване носи вредата. Пиите си кфето, но внимвайте как го разбърквате. И билков планински чай да пиете ефекта е същия.

edin:

--- Цитат на: hyparh в Януари 27, 2018, 10:09:29 pm ---http://mazeto.net/index.php/topic,10210.msg91257.html#msg91257

Относно вълните... Вероятно ти визираш самата информация, която се пренася през етера без частици-посредници. Но все пак етероните се явяват свързващите звена или поне аз така го разбирам.
В теорията за меките частици аз разглеждам нещата с едно ниво по-близко до материята, т.е. свързващото звено междо чистият етер/информационното поле и самата материя.

--- Край на цитат ---

Хипарх, не си разбрал, какво съм написал. Илюминати, символично светят, с отразена лунна светлина, т.е. са фалшиви и привидно просветлени, както привидно Луната свети, а всъщност, само отразява и не се явява извор на светлина.

hyparh:
Ахаа... не съм запознат подробно с техните символи и действително не съм те разбрал правилно, за което се извинявам. Радвам се, че не си сред откачените плоскоземци :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия