Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.

Евтино Слънчево Парно+Топла вода

<< < (4/5) > >>

lpoik:
Не знам дали с това лепило дали ще стане https://markita.net/bizon-lepilo-super-silno-65ml.html

Радико:
lpoik
Лошото е, че тези материали не се лепят с нищо друго освен с разтапяне. Хубавото в случая е, че с разтапяне се лепят много елементарно.
 valex
Със въртящ се барабан означава да скочиш много нагоре от веднъж. Това е сериозно вложение за масово производство на нещо което е още по неутъпкан път. Според мен ръчната изработка ще е много по ефективна поради малката първоначална инвестиция. Аз имам някаде тук по мазто "не по Мазето разбира се" една такава лепачка която май се явява най бързата в света. лепи за милисекунди.

lpoik:
Радико--покажи ми как с тази лепачка ще залепиш пластмасовата тръба за поликарбоната.

Радико:
Ами много е просто бе  lpoik. По същият начин по които със лепачката за тръби лепиш полиетиленово фолио с дебелина 20 микрона.

lpoik:
Тук нещата стоят малко по друг начин,не е както да си лепиш пликчета от фолиото.Покажи ми на практика как ще залепиш тръбата за поликарбоната.Извинявай,но искам да видя на практика как става.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия