Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

KANGEN вода

<< < (6/10) > >>

balabanoff:

--- Цитат на: krasias в Август 13, 2018, 04:21:17 pm ---                                                                                                                                                                                        Да balabanoff, само че кат си измъкнем главата от пясъка и какво виждаме, просто че си дошъл тук с комерсиални цели и нагло се опитваш да лъжеш и да се изкарваш най компетентния. Просто искаш да посплашиш някой хора за да изкараш някой лев. Но знай че все пак не можеш да излъжеш всички, аз съм работил доста време на ПСПВ Перник (Пречиствателна станция питейни води) и много добре знам от личен опит че водата се Хлорира, а не се Флуорира. При това нивата на хлора се следят много строго денонощно от уреди и сертифицирана лаборатория към станцията. Това не е шега работа и никой не трови хората, що се отнася до самия хлор той много бързо напуска водата и количеството му рязко намалява докато стигне от станцията до резервоарите. Всичко това се следи всекидневно от специална група с полеви уреди за определяне на количеството хлор навсякъде по мрежата. И ако все пак някой иска да махне дори малките остатъци хлор то няма нужда от специални уреди за пречистване, просто се пълни кана с вода изчаква се 20-30 минути и ако има хлор той си излиза сам.           PyroVeso алуминиевият оксихлорид се добавя само при много голяма мътност на водата когато има много валежи, той не може да се предозира защото работи само при точни съотношения на дебит и мътност на водата и съответна доза. Ако пуснеш повече оксихлорид няма да има никакъв ефект, проблема е че се натрупва във филтрите и се налагат по чести промивки.

--- Край на цитат ---
Моите уважения, как мога да изкарам пари от тук? Ако ми кажете ще съм доволен. А вие нагло лъжете, преписване постове и нищо не разбирате! Май вие искате да зарибяване хората с лъжлива информация и да печелите. Защото машините на Канген са продукт! Добри са, но за Япония. В БГ не работят!
Поздрави!

Vector:
А конденза да запитам с каква чистота е?примерно да се кондензира на сребърна плочка...??
Става ли за пиене?

krasias:
balabanoff, аз съм от първите членове на форума и тук повечето от хората ме познават още никой не съм излъгал, така че не си прави труда да ме изкарваш лъжец, няма да кой да ти повярва. А ти просто се опитваш да отклониш разговора защото не отговаряш на това което съм написал, а аз никъде не пиша в поста си за Канген машините. Знам че няма какво повече да коментирам с теб, излишна загуба на време е.

juliang:
Не поставяйте водата в цяла България под един знаменател. Водата в София (в границите на околовръстното) е абсолютно годна за пиене, и мога да кажа че дори вкусово е по-добра от повечето минерални води. В Бургас също водата става за пиене без ограничения и притеснения. Във Варна е с малко по-висока минерализация, но отново става за пиене без притеснения. За Пловдив нямам преки впечатления.
С'я... ако говорим за някакви села и паланки, където водата идва от някакви сондажи и каптажи от времето на Хрушчов и за поддръжката им отговаря кмета... нормално е да има сериозни отклонения. По някои места един обикновен бойлер едвам изкарва година, Балабанов иска Кангена да работи... :)
Миналата седмица бях в Маклер Комерс - там котлите се чистят всяка година защото натрупват по 2 пръста котлен камък въпреки че водата минава през нещо като омекотяване. Всеки един кран или фланец който капе образува сталактит за няколко месеца ... От там вода определно не бих се осмелил да ползвам за пиене.

Аtos:

--- Цитат на: juliang в Август 13, 2018, 06:02:56 pm ---Водата в София (в границите на околовръстното) е абсолютно годна за пиене, и мога да кажа че дори вкусово е по-добра от повечето минерални води.

--- Край на цитат ---

Смях...голям смях :D

--- Цитат на: juliang в Август 13, 2018, 06:02:56 pm ---В Бургас също водата става за пиене без ограничения и притеснения.

--- Край на цитат ---

Ооооще по-голям смяхххххх ;D ;D ;D

Аз пък да ти кажа...точно по "паланките" и селата, понякога водата е много по-добра, особено в Рила и Родопите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия