Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
KANGEN вода
Аtos:
--- Цитат на: juliang в Август 14, 2018, 09:00:02 am ---Можеш да се смееш колкото си искаш, аз ти говоря от личен опит като човек, който рядко се свърта в къщи и е постоянно в командировки из цялаат страна. Имам лични впечатления от водата.
--- Край на цитат ---
Аз смятам, че като човек, който почти не пие вода, нямаш право на мнение, греша ли ;D
Vector:
..бендер и се йонизира..
От къде да си купим тез у.ва?
Дайте повече информация,моля!
Аtos:
Vektor, не се набутвай с покупки...и с една добра молитва става ;D
juliang:
--- Цитат на: atos в Август 14, 2018, 05:50:35 pm ---Аз смятам, че като човек, който почти не пие вода, нямаш право на мнение, греша ли ;D
--- Край на цитат ---
Докато съм на обект не си позволявам да пия дори и бира - има прекалено много високи, тежки, горещи, въртящи се или токоносещи неща около мен.. А когато си 8-10-12 часа на температури надвишаващи 30 градуса изпиваш поне 5 литра. След работа естествено наваксвам с поне още 2 литра бира.
П.С. Още не съм стигнал фазата да пия бира преди пладне. Макар че понякога ми се иска ... така ми се иска, че ми идва да вия. Около теб само промишлена вода, най-близката чешма е на 200 метра по хоризонтал и на 10 метра по моряша стълба надолу...
edin:
--- Цитат на: PyroVeso в Август 12, 2018, 11:48:24 pm ---
Edin, особено интересна е водата H4O32 - който гений го е измислил това, Нобеловата награда му е в кърпа вързана...
--- Край на цитат ---
Ха, на кой му пука за някакви суетни награди. Хората действат и целия научен свят, няма значение за техните цели. Нещата просто работят и на теория и на практика. Някакви си награди са смехотворни, пред истинските неща. Ако Тюрен не беше прав, аз нямаше да съм жив свидетел на практическите успехи на неговия модел за вълните и устройствата, измислени от него. Нали вече сме го казвали, че истината е в личния опит. Ти защо не опиташ, като мен? Вадиш едни пари и скачаш в огъня. Който рискува печели. Работата е там, че между мен и теб, има голяма разлика и тя е във способността да си ъпдейтваш софтуера. Аз го правя постоянно, обаче ти гледаш само уреди със сложни имена, а всички те са ограничени, защото са създадени по ограничен научен модел. Нали не очакваш, някой да види 32 атома кислород с уред? Ше ги види, кога види трансураниите в мозъка на човека, т.е. никога. Не можеш да видиш вълни със некакъв си "скоп". И друго сме говорили. Всяка технология е само патерица на човека. Става и без технология, ама как да докажеш нещо на некви старчета ( дето дават награди). Нали ще се самоубият, когато разберат, че цял живот са били в заблуда. Та успех със "скопите". Аз с махалото.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия