Михаил Кузмов в конкретния си пост съм коментирал инфлацията, която ще предизвикат САЩ с емитирането на въздушни пари, това ли те обиди?
А ненавистта ми е пропорционална на имперските им амбиции да владеят целия свят и целия бизнес. В Сирия какъв го дирят, а по границите на Русия, постоянни провокации, та чак карат български кораби да влизат в руски води.
Но чакам с нетърпение да си починеш и да ти чуя доводите, да те видим и тебе, дето все с недомлъвки говориш.
Радико, твоята родина не беше ли ЕС?
И какво си мислиш, че ще направиш срещу моето становище, че САЩ са колонизатори и са ни окупирали с военни бази? Освен това ви готвят за война с руснаците, но да и видим, като настъпи сюблимния момент, колко от вас ще отидат на война за американските мераци. Ако не бяха руснаците сега щяхте да сте с фесове на главите, ако не сте де, не знам. Но когато дойде новото пришествие на Османската империя, а то със сигурност ще дойде, Иран е преди нас в списъка, а България е черешката на тортата, ще ви видя към кого ще се обърнете за помощ и дали САЩ ще ви помогнат. Видяхме ги в Армения и Кипар. Пак руснака оправи работата.
Ей, страшни неблагодарници сте вие, никаква признателност към тия дето са си давали живота да нямате сега чалми.