Не, не си прав!
Ние приехме гей съществата!
Но защо се говори за гей-общност?
След като няма нищо странно да си гей, защо трябва да има такава
общност в социум?
Имам познати гейове, имал съм колеги...някои от тях са готини, други са комплексирани, но са си нормални хора (докато не се пробват да ме свалят).
Защо, по дяволите, гей общността се опитва да се разраства? Каква е причината? Нима наистина не разбират, че са
патологично отклонение в природен аспект?
Все едно болните от рак или друга неизлечима болест, да се опитват целенасочено да заразят цялото човечество с нея? ЗАЩО?
Защо тези хора се опитват да прокламират, че сексуалните пристрастия са необходими за узаконяване в норма на законово ниво?
По тази логика би трябвало да се признаят правата и на педофилите, изнасилвачите и содомитите и не само да се признаят, а да се узаконят?
Обратните не се преследват от закона, защо те самите започват да преследват закона?
Наистина ли не разбират, че това би отворило вратички в юрисдикцията за безброй други извращения, които биха останали ненаказани?
Представяш ли си абсурдността на ситуацията?
След "n" години да има закон, според който аз мога да съдя някоя мацка, която съм срещнал на улицата, че съм се възбудил от нея, а тя не ми е осигурила секс (анален, щото такива са ми сексуалните предпочитания), или пък някоя майка, че не ми е дала да се гавря с 3 годишното и дете (щото...пак такива са ми сексуалните предпочитания)...........
ПЪЛНА ИДИОТЩИНА!!!!!!!!!!!!!