До преди време смятах, че не е възможно в Русия да управляват чак такива идиоти, че да отровят Скрипал и дъщеря му. След това обаче...:
https://m.dir.bg/dnes/svyat/navalni-e-izveden-ot-koma
Мисля, че не само е възможно, но е и неоспорим факт. Мисля, че в Москва трябва да бъде направрн масиран десант. Но не от войници, от психиатри трябва да е десанта. От много голям брой и добре подготвени психиатри.
Радико, пиша ти 6-ца и ти си моят фаворит във форума с най-анти логичното и наивно мислене. Имам един роднина соросояд, все едно, че него слушам.
Преди да си отговориш на въпроса кой го отрови, трябва да си отговориш на главния въпрос: Кой има интерес Навални да бъде отровен?
Руснаците трябва да са тъпи, сами да си създават скандали, като се има предвид, че Навални не е никакъв фактор на опозиция в Русия.
Най-голям интерес да бъде отровен имат американците. Причината е Северн поток 2. Трябва да се създаде достатъчен международен скандал и обвиняване в безчовечност, че да се събере международна солидарност за налагане на санкции, като се и убеди съпротивата в Германия - привържениците на Северн поток 2.
Според мен най-вероятната хипотеза за отравяне, ако въобще има такова е, че Навални е отровен от свой приближен срещу много голямо заплащане от страна на американските служби.
По същия начин беше отровен Скрипал с отрова произведена в Англия - новичок. Освен медийна кампания не се намери нито едно доказателство за дългата ръка на Москва с отравянето.
И още:
Съветвам те да се поинтересуваш не кой отрови Навални, а кой уби 7 души с ракетен удар в Ирак, заедно с генерал Сюлеймани, само по голословно обвинение, че бил терорист. Кой определя кой официален военачалник на държава е терорист и кой дава право да се убива без съд и присъда - да се екзекутра. Поинтересувай се и колко американски президенти са убили самите американски капиталисти, не да отравят някакъв мижав псевдо опозиционен лидер.
Анадън му?
И не се прави на оригинален с тия психиатри. Ако призива ти е някой да нападне Русия, повярвай ми мераклии няма. Всеки тръгнал натам сам се обрича да изживее най-големия кошмар в живота си, ще се срещне лице в лице със смъртта.
Може такива като теб да съберете доброволчески отряд и да решите този проблем с лошите руснаци, да изразите солидарност с американската кауза на братята американци.