Сериозните публицисти създават свой форум и се самопубликуват. Аз все още се 'вкоренявам във важните знания' и не се чувствам готов за ... Така че вероятно ще пиша пак тук. Опита ми да създам своя избичка, зимниче не се прие - прекалено много се четеше и отне вниманието на аудиторията.
Благодаря ти за интереса Тобо, това ме кара да се върна и да поработя отново след дългата ваканция. Дори самата дума мазе=зимник подсказва, че през лятото нас мишоците ни няма тук. И така е правилно - истинският живот е прилив и отлив - колебание, вибрация, звук.
Джон Кили не случайно се е захванал тогава ... Но последователите му днес са толкова малко.
В тая връзка ще кажа кои са мнозинство - срещам доста именити публицисти, които се опитват да вървят само в една посока - правилната.
Няма как да стане. По правата линия - техник, инженер, доцент, доктор, професор, академик ... вашето 'махало' се оказва обикновена показалка. Какво показва ли ? Ами показва колко време от живота си сте похабили за 'умнотии' ..
Смятам че през летните месеци моето се върна достатъчно назад, оглупял съм предостатъчно за да поема с пълни сили пак напред след края на септември.
Имам познат, собственик на стара прастара идея - казва се "Частна Академия на Науките" съкратено ЧАН , ако той удари камбаната обявявайки дарителска сметка и начало на преводи на избрани текстове и книги ... Да видиш тогава какво публикуване ще падне.
Пускам написаното в обръщение ..пък каквото ще да става !