Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори
ново СЕ устройство от братушките
montanar:
Технократ - просто нямам шанс срещу теб ........
Щото човек който няма упоритостта и потенциала да поизучи наистина сериозните и доказани положения в науката и на тяхна база да разсъждава си сътворява собствен мир в който каквото му хрумне това си и прави.....
Кофти е господа - много е кофти повечет от вас просто да ви мързи да вникнете в сериозните неща и да пишете фентазита - поне да беше научна фантастика а то тъпи посредствени фентазита....
И Технократ - между другото - всичко което пиша не е измислица и подлежи на доказване а което е хипотеза е изградено не на базата на някой измислен мир ......
технократ:
montanar Вижда се колко разбираш, като дефинираш че енергия е маса и скорост. А то просто не е вярно, и го потвърждават същите тези учебници по физика дето постоянно ми промиваш главата с тях че не съм ги чел. Хай чао, и гледай да спиш спокойно ;D
montanar:
Технократ а сега ме опровергай ама конструктивно и доказуемо.
Сдържах се да не ти попилея предходната псевдокритика по темата енергия ма тоя път няма - така че чакам те.
Tanas:
--- Цитат на: x_name41 в Май 19, 2019, 07:58:03 pm ---montanar, бих ви посъветвал да се сдържате във тона си
--- Край на цитат ---
;D ;D ;D
Радико:
--- Цитат на: montanar в Май 19, 2019, 02:35:54 pm ---Я малко по подробно. Дай да видим тия статии (ама конкретните статии не журрналистически партненки)
--- Край на цитат ---
Ооо не ми се рови сега из гугъла да търся часове наред за да те ограмотя малко, ако ти е интересно потърси сам мисля, че си достатъчно интелигентен за това. Сламката която мога да ти дам е, че става дума за Хафний. Той се води най стабилния елемент в природата. Немски учен уапя да разложи дори него. Всички други елементи са много по поддатливи на разпад от хафния. Та така спри вече с тъпизмите, че предизвика съмнения в много потребители, че си платен трол. Аз знам че не е така, но в очите на другите просто пропадаш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия