Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори

ново СЕ устройство от братушките

<< < (11/20) > >>

montanar:
Еле поредното доказателство бе дадено :)

Аtos:
Монти, преосмисли си тезата, моля те!
Енергията не е маса! Масата е енергия...но обратното не е задължително.

GreenHulk:
За черно слънце е говорил и Учителя Петър Дънов, но не е сигурно, че това е черна  дупка по съвременната астрофизика.

--- Цитат ---Светлината се проявява на земята, но тя не иде от земята. Светлината, която виждаме, е отражение на слънцето. Слънчевата светлина пък е отражение на друго едно слънце. Между нашето слънце и истинското слънце има едно тъмно слънце, което поглъща всичката светлина. Нашето слънце черпи силата си от тъмното слънце, а тъмното слънце черпи сила от истинското слънце. Значи, докато дойде на земята, светлината претърпява няколко превръщания: светлината на истинското слънце се поглъща от тъмното; светлината на тъмното слънце се поглъща от нашето и от нашето се предава на земята. 
П. Дънов

--- Край на цитат ---

montanar:
Атос - това е само аналогия - имам предвид че от енергия може да се създава маса както и обратното

montanar:
Към колегите които с извинение летят малко из облаците - не съм нито платен трол нито провокатор (но ако някъде се плаща за привнасяне на реализъм бих си прибрал лептата) - просто ми се иска да чета здрави и поне малко обосновани теми щото нека си го кажем - много от мненията са откровено несериозни че направо смешни.
Нямам нищо против ничие мнение но нека има поне малко срукторираност и последователност и най вече обоснованост. Що мнения като например на mi68 откровено вкарват в ступор. И граничат с научна шизофрения за хора които поне малко се придържат към научния подход към дискутираните въпроси.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия