Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори

ново СЕ устройство от братушките

<< < (12/20) > >>

технократ:

--- Цитат на: atos в Май 20, 2019, 01:13:50 am ---Монти, преосмисли си тезата, моля те!
Енергията не е маса! Масата е енергия...но обратното не е задължително.

--- Край на цитат ---

Масата е консервирана енергия на физическият вакуум, вече е доказано почти 50% че масата на кварките изграждаща барионната материя е в пъти по малка от масата на неутрона и протона, кое придава останалата маса на неутрона и протона изградени от кварки? оказва се че в близост до всяка масивна микрочастица вакуума трепти с определена честота, ражда положителни и отрицателни квазиструктури, тъй наречените виртуални частици, това е голяма енергия и тя придава основното количество маса на неутрона и протона. Лептоните, това са електрони, кварки и неутрино все леки частици, имат също маса но се предполага че полето на хигс придава маса на тези частици, но това са много мъгливи предположения на стандартният модел, който куца от десетилетия. Ефир, Етер или по съвремено наименование Физически вакуум, това е субстанцията в която се поражда маса от някаква първична енергия, но не е изучено и нещата депърва се напипват в тъмното.

montanar:
технократ пак замеша поредния блювоч от понятия с намерението да изглеждаш умен :) ама съм сигурен че сега ако някой ти скрие мнението няма да го повториш а ш родиш някаква друга подобна каша от недомислици :)

технократ:

--- Цитат на: montanar в Май 20, 2019, 08:02:14 am ---технократ пак замеша поредния блювоч от понятия с намерението да изглеждаш умен :) ама съм сигурен че сега ако някой ти скрие мнението няма да го повториш а ш родиш някаква друга подобна каша от недомислици :)

--- Край на цитат ---

А ти се обаждаш както винаги само за да спамиш, щото завиждаш на умните ми отговори ;D

Радико:

--- Цитат на: montanar в Май 19, 2019, 10:42:19 pm ---Еле поредното доказателство бе дадено :)

--- Край на цитат ---
Добре щом не си кадърен да си го намериш сам, заповядай:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.dnevnik.bg/analizi/2005/09/27/96754_hafniiat_e_surovina_za_novi_iadreni_orujiia/&ved=2ahUKEwiUs9K_86riAhVrxMQBHcJVDtIQFjAYegQIBRAB&usg=AOvVaw0C8AdAGlINXm42qt2DAHna   
Само не ми е ясно какво коментираш след като не можеш да осъществиш едно толкова елементарно търсене.
Ако държиш да ти намеря и посоча аз статия по въпроса в рецензирано научно списание, няма проблем. По добре обаче си я намери сам за за не получиш приз за най глупавия във форума.

montanar:
Радико по-надута глупост не успя ли да измислиш - статия от точно 4 къси редчета я привеждаш катоо фактор ли  ;D
За източници де би трябвало да се пишат под статията да не говорим.....
Просто поредния кьорфишек - както всичките ви изсмукани от не знам си къде твърдения и фантазии ......
След като твърдиш нещо го докажи - аз обикновено така правя .....
Определяйте ме както искате - щото най лесно се напада личностно като нямате аргументи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия