Алтернативни енергоизточници > Testatika, електростатични генератори
ново СЕ устройство от братушките
montanar:
mi68 спирам да ти чета чудесиите че ш взема да изпадна в кататония ;D
Но ако някой държи мога да направя един бърз анализ на писанията ти.....
montanar:
--- Цитат ---Двете Слънца може да съществуват отделно но в пространството съществува дифузия на двете полета и кръговрат.
--- Край на цитат ---
Това твърдение за начало трябва да се докаже и най вече наличието на това черно слънце после въпросната дифузия ...... да се набюдава да се измери?!?
--- Цитат ---твърдение се потвърждава от Сърл генератор, преобразувател на магнитна енергия (ПМЕ), два мой експеримента с лампи EL81, сведение на Тесла за нарастващ ослепителен ореол около неговия трансформатор. Като спорни доказателства може да се опит "Дъга" НЛО задвижване.
--- Край на цитат ---
Де го тоя Сърл генератор? в какво се преобразува м. енергията. или поне покажи някакви експрименти що така на гола дума ......... нали се сещаш в предвид както почна нема да ти се вържа особено.....
А тука става още по-тъпо ....
--- Цитат ---В затворена система ентропията се повишава, обратно в отворена система ентропията се понижава, тялото излъчва и губи топлина.
--- Край на цитат ---
За начало ми се струва че нещо определението ти за ентропия .... защо в затворена ще се повижава а в отворена система ще се понижава. според мен е точно обратното .......
и на там маразъмът става отново необнимаемо огромен ...... то са дяволски числа то са телевизори опера то са охлюви то е чудо ......
кукуригууууууууууу :o :o :o
Радико:
Това, че аз съм чел преди време за немски учен не значи, че не са го направили и други. Адвокатите лъжат и отричат всичко което може да се отрече точно както правил ти. Защо не си направи труда да потърсиш из нета нещо. Ето пускам още един линк за да видят колегите кой с какви похвати си служи. Аз търся истината и само истината а за теб не знам но определено не си като мен
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hafnium_controversy&ved=2ahUKEwj_-IiJqq3iAhVJwqYKHUruAR4QFjAAegQIBxAC&usg=AOvVaw17_Ws8L63bnnOg1VQ08t6P
mi68:
Да с радио не може да се спори!
Айнщайн и Нютон направиха ли СЕ? Отговорът е ясен НЕ! Но те не са ми тон в живота!
Докато има балъци, ще има и тарикати, това отдавна съм го разбрал.
Обяснявам мой два повтаряеми експеримента, както и литературни данни на други автори с аналогични данни и изводи, как идва СЕ?
Времето ми изтече в най-интересната част, резултата от опита, както и връзка с другите литературни данни за същите резултати от други автори, интерес няма и с радио няма да споря!
montanar:
Радико
Относно хафния - прочетох статията - интересна е да.
Но както винаги дяволът е в подробностите ..... :(
Хафният 178m2Hf който е възможно да се употребява за подобна работа ако си обърнал внимание изобщо не е природен а се постига чрез обогатяване на много много висока цена доколкото видях е около долар за джаул ...... което ми се вижда безпределно скъпичко ..... и за това го обсъждат като вариант за оръжие но не и за рентабилна енергетика.....
обърни внимание че изотопите на хафния са от 153 до 188 а този който подлежи на ренатаилен разпад е от 178 на горе тоест много далече от естествения такъв.
Ще си позволя да направя аналогия с разните видове плутоний .... и там картинката е подобна - има си плутонии де става за енергетика и е евтин а бойният такъв е добре скъпичък точно зарад енергоемкото му производство.
Мисля че е време да зарежем тоя спор и да се забавляваме с дяволските числа черните слънца и прочее забавни неща :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия