Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Howard Johnson magnet motor
ppipilica:
Ми той опита е от лани, имам два електромера - единият е на мое име и е битов трифазен ток, другият не е и е промишлен трифазен. Преди ми беше по-изгодно и харчех промишлен, но смениха нещата и си вкарах битов. Не платих две сметки на промишления и дойдоха и спряха тока, после ги платих, но не платих такса включване и с'я нямам промишлен ток - от тогава, повече от две години, и никой не ме пита що нямам ток и как си светя. По няк'ъв ред идваха техници да сменяват електромерите и новия е с откачени кабели, но си е там и чака ток. Та споко с тока, давай те СЕ-то да го разпространявам. Не знам да има закон, че си длъжен да им ползваш тока, стига да не крадеш при евентуална проверка, никой нищо не мо'е да ти каже, ако искам ще си пусна дизел за ток, то си е моя работа как ще си светя.
А, забравих, плащам няк'ва такса електромер, към 6 лева май беше месечно, и т'ва е.
june1900:
Всички патенти на Джонсън (английски):
Микротом и апарат за електростатичното му разпръскване - 1946г
Мотор от постянни магнити - 1979г
"Изобретението се отнася до полето на моторните устройства с постоянни магнити, които използват единствено магнитните полета, създавани от магнитите, за да произвеждат двигателна тяга..."
Метод и апарат за генериране на магнитна сила - 1989г
"Това изобретение засяга принципната употреба на постоянни магнити за генериране на еднопосочни двигателни сили..."
Система за магнитна тяга - 1995г
"Настоящото изобретение е система за магнитна тяга, състояща се от множество специфично подредени постоянни магнити и магнитно транспортно средство, задвижвано по пътеката, дефинирата от постоянните магнити..."
Запалителна система за реактивни двигатели в две части - 2006г (Джонсън е починал през 2008г)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия