Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

"Спорове и дискусии относно Магнитните Преобразуватели"

<< < (2/15) > >>

fantom4e:

--- Цитат на: Maistora52 в Януари 07, 2019, 06:33:57 pm ---
Освен това, НЕ СЕ НАРУШАВА "ЗЗЕ". - ОСОБЕНО ПРИ МОИТЕ РАЗРАБОТКИ.
Интересното в случая е, че колкото и да изглежда арогантно - май, аз и още неколцина УСПЕЛИ в битката с Магнита - създаваме НОВА ФИЗИКА.

--- Край на цитат ---
е ако ЗЗЕ не се нарушава, тогава не е ли безсмислено?

технократ:

--- Цитат ---А е много просто, да се установи, че Магнитът е изключително "склонен" към Движение, особено в ПОДХОДЯЩА СРЕДА И ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ.
АМИ СЪЗДАЙТЕ МУ ГИ - както направих аз - И ГОТОВО!
Няма да давам примери за "среди и условия" - СЪЗДАВАНЕТО ИМ е работа на чираците!
Аз съм Майстор!
--- Край на цитат ---

Майсторе, любопитството ме гризе, разкажи накратко като за лаик как може да се създаде такава благоприятна среда, за движение на магнитът така че полето му да стане не консервативно, отворено, съзидателно. И щом ЗЗЕ не се нарушава, това означава че се черпи и преобразува енергия отнякъде, чрез посредничеството на магнита. А това е много интересен факт, ако наистина е факт. Ти какви предположения имаш?

ndm:
Мисля, че трябва да отдадем заслужена благодарност на @praktik, който преди време ни даде линк към един рус. Повтарящата се политическата част в лекциите е малко натоварваща, ноо дори и нестройната техническа част, поради естеството на лекциите е…разбиваща митове. И въпреки, че дава много, както и той самият казва, ако не направиш опит, експеримент за проверка думите ти нищо не струват. А в лекциите му има достатъчно за магнетизма и не само. Мдаа някои веднага ще кажат – аре стига с тез лекции. Да така е някои са отегчителни, но за хора като мен които не могат да „виждат” са си просто отваряне на очите. Още веднъж, не го рекламирам и не се насилвайте да го гледате. Просто съм благодарен на @praktik и на форума.   

технократ:

--- Цитат ---Мисля, че трябва да отдадем заслужена благодарност на @praktik, който преди време ни даде линк към един рус.
--- Край на цитат ---

ndm, има ли достъп до линка, да се разбере какво обяснява този руснак. По точно в коя тема е линка даден от @praktik?

ppipilica:

--- Цитат на: Maistora52 в Януари 07, 2019, 05:28:53 pm ---

Надявам се, въпреки невъзможността да се работи под открито небе, и в зимните студове - уви нямам работилница! - в близките 4-5-6 месеца на 2019 година да успея да направя И ел-генератора - да го покажа и да мирнете малко, че както е видно, съвсем откачихте всички.

--- Край на цитат ---
Е какви показатели трябва да има тоя генератор че трябва специално да го правиш, ако мотора ти има тяга що не го куплираш с някакъв ел генератор, пък и ако ще да е обикновено динамо от колело. Нали е важен принципа да работи, щом тягата ти е фрий къвто и генератор да туриш все ще си на кяр.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия