Начало > Правила на форума, изисквания за правопис, урок по граматика, работа с изображения
изтрийте ме.
alvion:
Добро Утро, здравейте до модераторите на форума: моля, да изтриете публикациите направени от alvion т.е. мен, мисля до тук са 22 страници, цели 327. Благодаря ви предварително, за вашия труд да стане форума по-чист. https://mazeto.net/index.php?action=profile;area=showposts;u=13377
Номак:
1во трябва да видим дали сте писал срещу свободната енергия/тролене/
Ако сте,трябва да ви се лепне етикет "ТРОЛ" и никога да не бъдете трит,за назидание ...
Ест. ако сте читав чуек,може да измислим нещу ..
EDM electronics:
alvion, обясни защо искаш да те трием?
Защо така спонтанно, някакво събитие ли те провокира, здравето ли нещо, какво?
Ако беше от либералното котило с такава молба, не само че щях да я изпълня без да питам, ами и помен нямаше да остане от тебе ;), никой нямаше да е чувал за тебе. :D
Но ти ми се виждаш по-осъзнат, защо така, жал ми е, на кого ме оставяш сам, аз те чувствах, като поддръжник? :D
Аtos:
Публикации "по желание" не се трият!
Това трябва да е известно на всеки потребител на форума!
Когато дадена публикация трябва да се изтрие, това се прави своевременно от модераторите. Да, по изключение може да се допусне изтриването на потребител, при изрично негово желание, но не е препоръчително! Който не иска да участва във форума - просто не влиза!
И нека никой да не излиза с тезата, че му пука за форума (дали бил чист или не), след като сам изявява желание да го напусне!
alvion:
Атос, Изтрии публикациите ми (на Alvion) нека посрещнете новата 2023 начисто.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия