Начало > Правила на форума, изисквания за правопис, урок по граматика, работа с изображения

изтрийте ме.

<< < (6/9) > >>

alvion:
"Време е вече, да изчистим боклука" -> 480 алвионски публикации в коша за да е прегледен форума, спасиба.

EDM electronics:
Ще ти изтрия профила, че ми писна от налудничавостта ти.
Ако влезеш с друг профил, ще изтрия и него.

Тия дето се правят на мъченици затънали в калта, не бива да им се помага, напротив.
Видиш ли, че някой е затънал до гушата в калта, не му помагай, натисни му главата и тя да влезе под калта - да се удави, сам се е нацедил на тия пачи яйца и който помогне на такъв, да го изкара от калта, да прояви човещина, ще бъде наказан от удавника - няма ненаказано добро. Примери бол...

Номак:
Моля г-н електрончик дейте изтрива алвиона,не е лошо мунче но понякога се депресира но му отминава бърже..да направим компромис и тоз път..

EDM electronics:
В 1,5 л КокаКола се съдържа 200 гр. или 1 чаша захар. В 2 л Кока кола се съдържат 280 гр. захар!
Представяте ли си колко е една чаена чаша 200 мл, пълна със захар?
Това са две пълни шепи със захар. 270 гр. захар са 1,5 чаени чаши или 1/3 пакет от захар.

Има хора, които пия 2-3 л КокаКола на ден или приемат без останалите въглехидрати, башка по 0,5 кг. захар. Това води не само до соматични болести, но и до психически. Вид наркомания е.
Отделно блъска в търбуха шоколади, вафли, изяждат и по 1 хляб на едно ядене, а сутрин закусва с мазни банички - колата е само да преглъща по-лесно - 2-3 л кола на ден.  :D

Бахси случая!  :D

За вредата от газираните напитки се говори отдавна. Те могат да доведат до затлъстяване, диабет, сърдечно-съдови проблеми и редица опасни заболявания. Несъмнено една от най-консумираните вредни газирани напитки е кока кола. Знаем ли обаче какво съдържа тя и защо е толкова опасна?

Това голямо количество прави колата една от най-вредните напитки на нашето съвремие. Ако сте сред запалените любители на колата, които пият по литър дневно, то вие сериозно вредите на здравето си!

Лимита на прием на захар за деня не трябва да надвишава 20 гр. /за 2 кафета максимум/, а най-добре е хич.

krasias:
Кока колата е създадена като лекарство против настинка и първоначално се е продавала в аптеките. Тя и сега помага и ми е помагала много пъти, най добре е със студена кола и не повече от литър. Но е пълна лудост и е много вредна да се пие постоянно, наистина може да предизвика много болести и спира да лекува настинка. Аз пия само когато ми е необходимо за лечение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия