Форум > Мошеници и изгонени потребители от форума
Вън мошениците от форума!
ndm:
Здравей Иван Димов, подтикнат от твоя п.п. СЕ вдъхнових да напиша и първия си конструктивен и градивен пост.
--- Цитат на: Иван Димов в Март 26, 2019, 01:32:01 pm --- п. п. Един от опитите, които Стефан Маринов е провел, е измерване на скоростта на Земята в космоса чрез лазерен лъч и два въртящи се перфорирани диска. Опитът е проведен в продължение на 6 месеца като строго се е спазвала научната прецизност в измерването.
--- Край на цитат ---
Да СЕ опитаме да повторим този един от многото опити на Стефан Маринов, светла му памет. Ся ,не знам дали е възможно такова повторение защото Ст.Маринов и Н.Т. са неповторими, но това ти ще кажеш като близък негов съратник. Всъщност, то не СЕ знае и дали изобщо имаме право да правим такива експерименти, но в името на СЕ-то можем да рискуваме, после ще пишат Стефан Маринов е измерил скоростта на Земята, а мазето потвърди(след години) резултатите.
Необходимите материали за самия експеримент едва ли ще представляват трудност. Лазерни лъчи колкото щеш в целия спектър на дъгата. А два диска Вектора ги перфорира на цнц докато си пие кафето. За въртенето на вече перфорираните дискове трябва ти да кажеш, ляво ли, дясно ли, щото според един канон тука, това е от огромно значение и неразбирането му ще доведе до стряскаща баранщина.
А за продължителността на опита сякаш сега е най-подходящото време, сега е равноденствие, до равнонощие -6 месеца.
Ще те те помоля само да дадеш някои насоки в областта на измерването, все пак не искаме да СЕ отклоняваме от строгата научна прецизност.
Благодаря!
Да напиша и аз един п.п.
Трябва само да внимаваме да не би резултатите да покажат някаква плоскост на Земята.
технократ:
--- Цитат на: ndm в Март 26, 2019, 03:36:31 pm ---Здравей Иван Димов, подтикнат от твоя п.п. СЕ вдъхнових да напиша и първия си конструктивен и градивен пост. Да СЕ опитаме да повторим този един от многото опити на Стефан Маринов, светла му памет. Ся ,не знам дали е възможно такова повторение защото Ст.Маринов и Н.Т. са неповторими, но това ти ще кажеш като близък негов съратник. Всъщност, то не СЕ знае и дали изобщо имаме право да правим такива експерименти, но в името на СЕ-то можем да рискуваме, после ще пишат Стефан Маринов е измерил скоростта на Земята, а мазето потвърди(след години) резултатите.
Необходимите материали за самия експеримент едва ли ще представляват трудност. Лазерни лъчи колкото щеш в целия спектър на дъгата. А два диска Вектора ги перфорира на цнц докато си пие кафето. За въртенето на вече перфорираните дискове трябва ти да кажеш, ляво ли, дясно ли, щото според един канон тука, това е от огромно значение и неразбирането му ще доведе до стряскаща баранщина.
А за продължителността на опита сякаш сега е най-подходящото време, сега е равноденствие, до равнонощие -6 месеца.
Ще те те помоля само да дадеш някои насоки в областта на измерването, все пак не искаме да СЕ отклоняваме от строгата научна прецизност.
Благодаря!
Да напиша и аз един п.п.
Трябва само да внимаваме да не би резултатите да покажат някаква плоскост на Земята.
--- Край на цитат ---
Резонно е да се репликира този опит на Маринов от член на форума "Мазето". Така ще се прочуе надлъж и нашир нашият форум. Някой може ли да даде чертежите и схемите и нуните материали и апарати, и да запрятаме ръце. ;)
Михаил Кузмов:
И колко е тази скорост на земята според Ст. Маринов?
EDM electronics:
--- Цитат на: технократ в Март 26, 2019, 03:41:47 pm ---Резонно е да се репликира този опит на Маринов от член на форума "Мазето". Така ще се прочуе надлъж и нашир нашият форум. Някой може ли да даде чертежите и схемите и нуните материали и апарати, и да запрятаме ръце. ;)
--- Край на цитат ---
Хахахаххххаааа.... ;D, и кой да е този някой дето ще репликира? - всеки друг, но не и аз, нали така? ;D
И този някой кое да репликира, кое работещо нещо то Маринов да е това, не говоря за теории, а за реални действащи прототипи? ;D
Ми то няма такива! Маринов никога не е правил работещ прототип, работещ, работещ.....да кажа ли пак - работещ?
И да, имаше член на форума, който вложи доста време в репликация на тестатика - Velstar от Девин. Докато работеше по проекта поддържахме контакт, но в последствие разбрах, че теорията и всичко дето беше изчел по въпроса не съвпадаше с реалността. То не бяха електростатики, плексигласи, четки, трафове, лайденски стъкленици и т.н.
Не ми е известно на земното кълбо някой да е репликирал тестатика, камо ли Маринов.
Мои много близки приятели живеят в Швейцария. Накарах ги да отидат в това градче на тестатика /в Швейцария разстоянията са много по-кратки от България/ и те отидоха. Питали тоз-оня, но никой не бил чувал за такова нещо. Никой не знае там в околията що е туи тестатика, сигурно илюминатите ги следят :D.
EDM electronics:
Безмълвния, сувенири ли ни показваш? Ням ли си?
Когато фактите говорят и боговете мълчат.
Сувенири, сувенири...... :D ... от 10$....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия