Форум > Мошеници и изгонени потребители от форума
Вън мошениците от форума!
технократ:
Ето за биографията на дискутираната персона
https://www.parallelreality-bg.com/statii/alternativa/87-2011-01-23-13-44-43.html
технократ:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 26, 2019, 07:29:08 pm ---Безмълвния, сувенири ли ни показваш? Ням ли си?
Когато фактите говорят и боговете мълчат.
Сувенири, сувенири...... :D ... от 10$....
--- Край на цитат ---
Ето тук прочети, че Маринов репликирал тестатика.
https://delo.bg/world/prof-stefan-marinov-sazdatelyat-na-mashina-koyato-proizvezhda-elektroenergiya-ot-nishtoto/
Иван Димов:
Ако някой има възможности и желание да се занимава с наука, в библиотеката на форума има книги на Стефан Маринов, там всичко е описано подробно. Но експериментът не е много прост, че да може да го повтори всеки непрофесионалист. Твърде много време ще ми отнеме да се захващам с такава работа. Сега имам куп задачи и се чудя коя по-напред да свърша.
Стефан Маринов може и да не е направил някакво действащо СЕ, но ако не беше той едва ли някой сега щеше въобще да е чувал за такива неща. Пък и в науката има голяма цензура, която е трудно човек да заобиколи. Едно време търсачите на СЕ са ги обявявали за луди без медицински преглед, а сега цели форуми пишат и обменят мисли по въпроса. Значи има напредък. Съжалявам, че няма поне още 20 човека на моя акъл за да ви покажа истинските си способности в изобретателската дейност. Това е тежък труд и доста неблагодарен даже и ако човек има успех в разработките. Не случайно изобретателите са много малък процент от общото население. Повечето хора гледат лесното и бързото, и въобще не се сещат да благодарят на изобретателите за машините и съоръженията, които ежедневно използват.
EDM electronics:
--- Цитат на: технократ в Март 26, 2019, 07:44:59 pm ---Ето тук прочети, че Маринов репликирал тестатика.
https://delo.bg/world/prof-stefan-marinov-sazdatelyat-na-mashina-koyato-proizvezhda-elektroenergiya-ot-nishtoto/
--- Край на цитат ---
Винаги съм се чудил, как може толкова възрастни хора да са толкова наивни. Безсмислено е да обяснявам защо.
Няма какво ново да ми покажете и изненадате. Тук съм от началото на форума и това което за вас е новост, откритие, за мен е потретено до втръсване.
Колега, ако ти посоча някаква произволна статия с извънземни, ще повярваш ли на написаното там? - хахахахха.... ;D
Обръщам се към всички дядки и наивници в мазето.нет:
Разберете, нещата не се доказват с посочване на някакво писане, статии, филми, нещата се доказват с реални практически прототипи - демонстрации, свидетели, документи, експертизи. Нещата не се доказват и с радиестезични махала, алабалистки уреди за измерване на оргон, екстрасензорни усещания, разговаряне с духове и т.н. идиотии.
технократ:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 26, 2019, 08:08:44 pm ---Винаги съм се чудил, как може толкова възрастни хора да са толкова наивни. Безсмислено е да обяснявам защо.
Няма какво ново да ми покажете и изненадате. Тук съм от началото на форума и това което за вас е новост, откритие, за мен е потретено до втръсване.
Колега, ако ти посоча някаква произволна статия с извънземни, ще повярваш ли на написаното там? - хахахахха.... ;D
Обръщам се към всички дядки и наивници в мазето.нет:
Разберете, нещата не се доказват с посочване на някакво писане, статии, филми, нещата се доказват с реални практически прототипи - демонстрации, свидетели, документи, експертизи. Нещата не се доказват и с радиестезични махала, алабалистки уреди за измерване на оргон, екстрасензорни усещания, разговаряне с духове и т.н. идиотии.
--- Край на цитат ---
Ма ти само можеш да хихикаш като малоумен. Ми обори тогава че въпросната личност не е пресъздал тестатика. Аз не твърдя обратното, твърдят го разни интернет медии. И престани да си даваш вид на много начетен, не си личи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия