Форум > Мошеници и изгонени потребители от форума

Вън мошениците от форума!

<< < (9/13) > >>

dmitarp:
Не Ви бръснат и за слива, а Вие си мислите че Google ще трие заради Вас!!!!!

технократ:

--- Цитат на: Vale в Март 27, 2019, 07:18:52 pm ---технократ, не трябва да се чудиш, че материали, които си харесал с мрежата изчезват. Всичко което е смислено требва да се записва локално, защото елементарно записват всеки адрес на който спира в мрежата всеки човек, и ако са те белязали че имаш талант да търсиш, после затриват материала. Но иначе теориата за конспирацията е само теория.

--- Край на цитат ---

Това не го разбрах, моля за пояснение.

Иван Димов:
   juliang, надявам се, че не слагаш знак за равенство между търсачите на СЕ и п*далите.  :)
   И аз съм мислил по идеята на Никола Крунев и даже мога да докажа, че ЗЗЕ е невалиден при определени условия. Скоро ще пусна нова тема по въпроса. Сметките са подобни на тези, като при "ефекта на фунията" ето тук - http://mazeto.net/index.php?topic=9112.0

Аtos:
'
--- Цитат на: van в Март 27, 2019, 07:31:26 pm ---В тоя ред на мисли е достатъчно да следят само препратките (линковете) в мазето.нет, които се дават от участниците и да ги затриват после след време, тихо да ги закриват, забраняват от гооглето, да не излизат повече. Както например изчезна Коша в мазето, иначе няма СЕ конспирация ;)

--- Край на цитат ---

Я поясни малко, какъв КОШ е изчезнал в мазето, че не разбрах?
КОШ в мазето никога не е имало, има "Изтрити мнения (кошче)", което се помещава в раздел "Архив".

Vale:
технократ, веднага пояснявам. Аз даже съм слагал материали, които изчезнаха от мрежата в темата за електрети. Писах, че е препоръчително, когато в мрежата се намери интересен материал да го съхраните на своя компютър. Така ще може да го исползвате, ако по нареждане на някой, въпросния материал го махнат от мрежата. Също написах, че се записват всичките URL адреси на които всеки потребител в мрежата е обърнал внимание. Поради това, ако тези, които нареждат какво да има в мрежата и какво да се махне, са решили, че например Вие откривате информация, която си струва да бъде премахната от мрежата е достатъчно просто да минават след вас и да зачистват пространството. Хората имат различни способности за търсене и не всеки човек е способен да намери полезна информация сред купищата боклук който се трупа в мрежата. Стана много подробно, аз си мислех да мине с едно изречение, но изглежда не ме разбрахте и се наложи да уточнявам. Всеки може да види, че има няколко процеса на Гоогъл сред активните потребители на форума.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия