Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти

Eviva QMOGEN ротовертор

<< < (3/12) > >>

Радико:

--- Цитат на: ventsy74 в Май 06, 2019, 10:22:30 pm ---Ангел 77
Ако Н. Тесла беше следвал постулата на Хорнет още щяхме да си светим на газени лампи.

--- Край на цитат ---
Венци, за твое разочарование Тесла има точно такъв принос в отпадането на газените лампи какъвто има Ленин за написването на славянската азбука. В братска русия все още има хора които вярват в приноса му.

ventsy74:
Радико
Мисля, че повечето четящи схванаха идеята от написаното.

ppipilica:

--- Цитат на: angel777 в Май 06, 2019, 09:27:17 am ---     Здрасти. Защо  такъв скептицизъм. Гледай всички клипове внимателно,след това пак и пак и ще се убедиш,че това е реално работещо устройство. За този"фейк" EVIVA са искали от германските инвеститори 150 000 евро...
Мисля, че фейкове правят тези с пистолетите за горещ силикон, две моторчета и две магнитчета , за да събират прегледи и лайкове в Ютуб за жълти стотинки. Но тук..., какъв би бил смисъла, едва ли за прегледи в ютуб...Цяла група хора би трябвало да са психично болни, защо да се разиграва този театър...за слава...не мисля. А демонстрацията и фотосите не са една или две.
    Още нещо, според мен, за да търсим свободната енергия трябва да вярваме и в  чудеса, в буквалния и в преносния смисъл. А аз съм вярващ и вярвам в такива. Пол Бауман е получил схемата на Тестатика по време на молитва и медитация. Едни и същи експерименти  се провеждат от различни хора и резултатите са различни, защото крайният резултат зависи и от човека, който провежда опита и експеримента, от неговите мисли, очаквания и вяра, това твърди цяла една книга, на която и забравих името :) А парите не са такъв проблем, а не са и толкова много. :)
Ще замеря това ,което предлагаш и ще пиша.

--- Край на цитат ---
Гледай ся, първо са им дали много пари, аз за тия пари повечко щях да изпипам нещата, второ на единя клип има над 3 милиона гледания, трето цялата група са трима, четвърто много разпиляни кабели и жици с неясна цел в демонстрацията.
Така ся за вярата, когато спиш или медитираш мозъка ти работи въпреки че си мислиш че си го изключил ии нищо чудно няма да имаш един вид просветление ии да решиш някой проблем. Та колкото и да не вярваш че има ток в контакта, всеки опит да докажеш на себе си вярата си е много болезнен че в някои случай и смъртоносен. Това да вярваш че един и същи опит ще има различни резултати в зависимост от вярванията на експериментаторите е леко смешно. Някъде бях прочел следното, ако не си учил физика и химия живота ти ще е пълен с чудеса и магии.
Дай измерванията дето те питах да те питам и следващия въпрос.
Иначе браво за ентусиазма с който работиш, между другото и аз чопля тая тема ама в друга посока, за сега и в моите храсти няма зайци.

Радико:

--- Цитат на: ventsy74 в Май 07, 2019, 03:58:42 am ---Радико
Мисля, че повечето четящи схванаха идеята от написаното.

--- Край на цитат ---
Да схванаха също така за разлика от теб схванаха и изеята в моя пост защото пак за разлика от теб отдавна са разбрали що за кретенизъм е идеята за ротовертера.
Ако бях администратор на форума щях да добавя един скрипт който да замества автоматично всяка новопубликувана дума "ротовертер" със израза "аз съм идиот"

бай Теню:
Точно по този начин да направиш ротовертер си е ИДИОТИЗЪМ, НО......има и други начини.  Просто е нужно да се използва друг вид генератори

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия