Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти
Eviva QMOGEN ротовертор
dymelsoft:
Радико, не мой с лошо. Ако заместя всяка идиотия във форума с фразата "аз съм идиот", няма да остане друг текст ;).
angel777, честно казано не разбирам, как и защо има толкова много хора, които въпреки хилядите коментари на други, минали не веднъж през заблудите, широко разпостранявани в мрежата, пак се хвърлят да хабят сили и средства и да гонят "михаля".
Включително и в този форум, който не е от вчера, има безумно количество коментари по тази толкова изтъркана тема.
Излишно е да казвам, какъв е резултатът. За разлика от другите, аз няма да ви похваля за вложените усилия и средства, защото не виждам нищо различно от всички установки дискутирани преди вашата. Да не говорим, че доколкото разбирам от коментарите ви, работите на сляпо, надявайки се на някакво чудо, произтичащо от две-три и повече заземявания и т.н.
Моля, не разглеждайте коментара ми като някаква лична нападка, напротив боли ме, когато постоянно виждам хора инвестиращи време и пари в "безумни" идеи. Естествено това си е ваш проблем, и никой не може да ви откаже явно, но все пак се замислете и отделете време да попрочетете малко повече по темата.
Tanas:
Може ли да кажа нещо?
Аз съм от 16-и апартамент и ако искайте четете или слушайте.
Ротовертера е факт! другари, постановката е до болка позната с малки изключения. ;)
Никой няма да Ви каже тънкостта в ефир, бъдете сигурни, много буквално се взимат нещата и затова не вървят.
Само ще кажа, че който е видял механичен вариант на живо, само той започва да мисли и експериментира в електронен вариант който пак според мен е много по-прост. Заблудата, както и простотията, ходи по хората - пак факт. ;)
Нима някой си мисли, че два мотора могат да се самоподдържат? - не естествено.
Там е работата, да накараш някои кьопави физични закони да бачкат за теб... то и при хората е така. :)
Не смазвайте мечтите на готините хора!
Човека Ангел е почнал да прави нещо, а Вие го кепазите щото хвърлил едни пари, няма смисъл... ;)
Ще дойде ден, когато този форум ще стане за ташак, защото бая умници са извъдиха тука и това предстои в близко бъдеще.
Мисля бях прагматичен, но пък и малко голословен. :)
Успех в Бедини-генераторчетата, ННО горелките, Тесла-трафчетата и въобще всичко добро Ви пожелавам! ;)
dymelsoft:
--- Цитат ---Ротовертера е факт! другари, постановката е до болка позната с малки изключения. ;)
Никой няма да Ви каже тънкостта в ефир, бъдете сигурни, много буквално се взимат нещата и затова не вървят.
Само ще кажа, че който е видял механичен вариант на живо, само той започва да мисли и експериментира в електронен вариант който пак според мен е много по-прост. Заблудата, както и простотията, ходи по хората - пак факт. ;)
--- Край на цитат ---
Така е, заблудата и простотията ходи по хората. Проблема обаче е, когато едни прости хора се правят на много умни и твърдят, че са от тези, хванали господ за шлифера. Пак същите твърдят, че нещата били въпрос на някаква тънкост видиш ли, която останалите "недоскиф", щото са прости. Пък и доколкото разбирам "готините хора" са тези които изповядват максимата "Залудо работи, за лудо не стой." Е смело мога да заявя, че и аз бях от тези, при това доста години, макар че ротовертер не съм правил ;).
caduceus:
--- Цитат на: Tanas в Май 07, 2019, 04:11:28 pm ---................
Ще дойде ден, когато този форум ще стане за ташак, защото бая умници са извъдиха тука и това предстои в близко бъдеще.
...............
--- Край на цитат ---
Станал е - и то отдавна.
Един да се появи който прави нещо на практика - и вече е идиот и т.н.
ДА ВИ Е ХРУМВАЛО УМНИЦИ, ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ ВСИЧКО НА СВЕТА???
Например, че може да се създава етерен вихър и самозахранването да е базирано на него - както при много други подобни електромеханични, флуидно-механични и дори чисто механични устройства??? Сърл, Шаубергер, Орфиреус - само споменавам няколко най-бележити и свръхдоказали се хора с такива машини.
Бре... Вие сте по велики от тях ли, надувковци.............
dymelsoft:
caduceus, аз не пиша и не коментирам нищо в твоя форум. Не коментирам твоите "ташаци" и прочее световно признати корифеи, оргонисти. Този форум е различен от твоята секта наречена "гараж" и твоите поклонници. Не мога да разбера с какво право изказваш мнения, при това от позицията на някакъв гуру. Като гледам количеството население, което си плаща сметките за ток и налива гориво в колите си, да разбирам ли, че ти не си от тях. И всичко ти е пределно ясно, ама нямаш време за това онова. Пък и как да имаш време, като си превърнал убежденията си в бизнес, а и вярващи колкото щеш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия