Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти
Eviva QMOGEN ротовертор
epwpixieq-1:
dymelsoft, на въпроса ви:
--- Цитат на: dymelsoft в Май 07, 2019, 02:59:53 pm ---angel777, честно казано не разбирам, как и защо има толкова много хора, които въпреки хилядите коментари на други, минали не веднъж през заблудите, широко разпостранявани в мрежата, пак се хвърлят да хабят сили и средства и да гонят "михаля".
--- Край на цитат ---
си отговаяте сам :) :
--- Цитат на: dymelsoft в Май 07, 2019, 02:59:53 pm ---работите на сляпо, надявайки се на някакво чудо, произтичащо от две-три и повече заземявания и т.н.
--- Край на цитат ---
Много от хората са така, ентусиасти искат да правят нещо но не разбират какво става, и понеже нямат основополагащи познания, разбирания, а и в много случаи интелект за интерпретиране на комплексни взаимодействия, се работи точно "на сляпо". Ако се самообразоват малко повече (както споменахте) да се понаучат, но не някой да им го "набие в главите", а те сами да достигнат до определено познание, и тогава ще има много по-малко неразбиране, най-малкото за неща които са повтаряни стотици пъти.
От друга страна, трябва да се отбележи, е много по добре, така хората да си прекарват времето, като най-малкото има ентусиазъм и идея (независимо дали е правилна или не), отколкото на масата пред сериозна мръвка и чаша алкохол, гледащи глупостите по информационните тръби.
Tanas:
--- Цитат на: dymelsoft в Май 07, 2019, 06:16:49 pm ---caduceus, аз не пиша и не коментирам нищо в твоя форум. Не коментирам твоите "ташаци" и прочее ...
--- Край на цитат ---
Ааааа, чакайте ся, мола Ви са! Не съм аз на никой ташак, оправайте са! ;D
Солташаци много и корифеи, зависи къде и как да и ще заложиш... ;D
Инак живота засега си е Ваш, живейте си го както искате!
--- Цитат на: dymelsoft в Май 07, 2019, 05:22:10 pm --- мога да заявя, че и аз бях от тези, при това доста години, макар че ротовертер не съм правил ;).
--- Край на цитат ---
Там ти е грешката, опита с бединка и видя кво стана, сега опитай и с това - опитът смазва интелекта! ;)
технократ:
--- Цитат на: dymelsoft в Май 07, 2019, 06:16:49 pm ---caduceus, аз не пиша и не коментирам нищо в твоя форум. Не коментирам твоите "ташаци" и прочее световно признати корифеи, оргонисти. Този форум е различен от твоята секта наречена "гараж" и твоите поклонници. Не мога да разбера с какво право изказваш мнения, при това от позицията на някакъв гуру. Като гледам количеството население, което си плаща сметките за ток и налива гориво в колите си, да разбирам ли, че ти не си от тях. И всичко ти е пределно ясно, ама нямаш време за това онова. Пък и как да имаш време, като си превърнал убежденията си в бизнес, а и вярващи колкото щеш.
--- Край на цитат ---
Ти какво си се загрижил за заблудата, нека заблудените сами си я осъзнаят. Не чувстваш ли че убиваш всякакъв ентусиазъм по този начин, а той е много важен, макар и да са тръгнали по погрешен път, ентусиазмът на търсещите не трябва да се пречупва.
Tanas:
--- Цитат на: технократ в Май 07, 2019, 06:44:26 pm --- ентусиазмът на търсещите не трябва да се пречупва.
--- Край на цитат ---
Така е технократе, така е рибарю мой въдичарю! ;D
Много си прав за всичко което твърдиш по презумпция, следя всичките ти постове с интерес!
Много добри изказвания имаш, много напипани и с повърхностна чистота, браво!
Ако има повече такива като теб у форума, надявам се всички ще сме щастливи!
Много си добър, евала!
технократ:
--- Цитат на: Tanas в Май 07, 2019, 07:00:34 pm ---Така е технократе, така е рибарю мой въдичарю! ;D
Много си прав за всичко което твърдиш по презумпция, следя всичките ти постове с интерес!
Много добри изказвания имаш, много напипани и с повърхностна чистота, браво!
Ако има повече такива като теб у форума, надявам се всички ще сме щастливи!
Много си добър, евала!
--- Край на цитат ---
Чак пък много добър, едва ли, и аз си имам кусури :) но по риболова съм добър, без хвалби ;) вчера хванах голяма бяла риба ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия