Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти

Eviva QMOGEN ротовертор

<< < (6/12) > >>

Bat_Vanko:

--- Цитат на: технократ в Май 07, 2019, 06:44:26 pm ---Ти какво си се загрижил за заблудата, нека заблудените сами си я осъзнаят. Не чувстваш ли че убиваш всякакъв ентусиазъм по този начин, а той е много важен, макар и да са тръгнали по погрешен път, ентусиазмът на търсещите не трябва да се пречупва.

--- Край на цитат ---
"На чужд гръб и сто тояги са малко"
Технократе-брате, за разлика от твоето философстване из форума, ентусиазма на хората им коства ВРЕМЕ, ПАРИ и ТРУД. Целта на този форум е да споделяме постигнатото и да не се повтарят вече проверените грешки, а не всички да блъскаме с глави една и съща стена.
П.п. все още очаквам обещаните две планки стегнати с болт. Надявам се най накрая всички да разберем какво друго, освен на чешеш клавиатурата и си бършеш г***за след тоалетна, можеш с тези две леви ръце.

angel777:
Хора...нищо лично, но някои коментари тук ми звучат като на учени от Българска Академия на Науките.. :D
Аз ли обърках нещо, на форума пише, че е за свободна енергия. Свободната енергия предполага и свободно мислене.
Със стари догми и постулати няма да стане. Аз ви показвам моето "мазе". Покажете и вашите мазета, ако има работещ модел на СЕ.
На всеки е ясно,че обикновен мотор задвижващ обикновен генератор няма как да се самозахрани. И когато се намери начин как да стане, то не става по учебниците и теориите, които сме учили, защото там такива "филми" като свободна енергия няма. Те затова и са измислени така, че да скрият и отрекат свободната енергия.
Така, че не го преживявайте толкова, генераторите са мои, парите са мои, ако ще и с педали мога да ги въртя или с космически лъчи от Алфа от Кентавър...  :)

технократ:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Май 07, 2019, 07:52:41 pm ---"На чужд гръб и сто тояги са малко"
Технократе-брате, за разлика от твоето философстване из форума, ентусиазма на хората им коства ВРЕМЕ, ПАРИ и ТРУД. Целта на този форум е да споделяме постигнатото и да не се повтарят вече проверените грешки, а не всички да блъскаме с глави една и съща стена.
П.п. все още очаквам обещаните две планки стегнати с болт. Надявам се най накрая всички да разберем какво друго, освен на чешеш клавиатурата и си бършеш г***за след тоалетна, можеш с тези две леви ръце.

--- Край на цитат ---

И ти ли се загрижи за хорските пари и времена ;D Ми що не станеш благотворително дружество тогава  ;D, ако всички мислеха така снобски като теб, никога нямаше да го има научният и техническият прогрес. Защото и в началлото на 20 век, са отделяни огромни средства и време, за постигането на много технологии, които са се смятали за бита карта от тогавашният научен елит.

Радико:

--- Цитат ---На всеки е ясно,че обикновен мотор задвижващ обикновен генератор няма как да се самозахрани.   
--- Край на цитат ---
Точно така е и от там идват неуспехите ти. Защото ти слагаш "обикновен" електродвигател и "обикновен" генератор. Когато сложиш "СЕгенератор" нещата може и да станат. И "СЕдвигател" да сложиш пак ще стане. Да ама такива не се продават даже още не са измислени. Та така първо намери "СЕгенератор" после прави ротовертер с него.

Tanas:

--- Цитат на: Радико в Май 06, 2019, 09:02:33 pm ---,Angel777 Няма да те убеждавам колко, как и защо е безсмислено ...  Ако вече ти е излишен или когато решиш, че ти е излишен имай в предвид, че проявявам интерес

--- Край на цитат ---
;D Радико, значи отказваш човека за да му вземеш генераторчето  ;D
Бахта у СЕ-ешника, честно  ;D  Добър си, ма мисля няма ти са върже  ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия